Eiendom

Med et hjerte for eiendom!

Med et hjerte for eiendom!

I august 2016 begynte Arian Tabaku som eiendomsmegler hos Nordvik & Partners Drammen. Det var ingen tilfeldigheter som gjorde at han endte opp akkurat der. Født og oppvokst i Drammen med et hjerte for salg, har Arian satt seg store mål for de neste årene. Vi har tatt en prat med den ambisiøse megleren om oppturer, nedturer, verdivurderinger og hvordan få best pris for din bolig!

logo-gj-siktig

Drevet av en lidenskap for eiendom og et brennende ønske om å skape noe nytt, etabelerte Nordvik & Partners Drammen seg i Finansgården i mars i fjor. De har ett mål for øye, de skal bli best på eiendom i Drammen!

«Velg deg en jobb du elsker og du vil ikke måtte arbeide en dag i ditt liv»

-sa Konfucius. Arian fant tidlig ut at han hadde et talent for salg, og har hele livet jobbet med dette. Med en far som var tømrer ble han fascinert av hus og byggninger. Han så den kjærligheten en fagmann legger i sitt håndverk og det var denne kombinasjonen som gjorde at han begynte på BI og gikk ut med en Bacehlor i Eiendomsmegling.

«Jeg har hatt utallige salgsjobber, men det var ikke før jeg begynte å selge eiendom at jeg virkelig fant min plass.»

Utfordringene med eiendomsmegleryrket kan være at det er mye å sette seg inn i med de forskjellige boligene. Man må alltid stille godt forberedt og ta utfordringer på strak arm.  

– Jeg prøver alltid å være entusiastisk og engasjert i de oppdragene jeg har. Man blir en rådgiver for kunden gjennom hele prosessen. For meg er det viktig å møte menneskene der de er. Det er disse utfordingene som driver deg videre og gjør deg til en bedre megler.

klikk-herfor-a-bestilleverdivurdering

Mange eiendomsmeglere søker yrket på grunn av variasjon. Det er sjelden en lik arbeidsdag, der pendelen svinger hardt mellom oppturer og nedturer

– Jeg kjeder meg aldri og strever etter å gjøre kundene fornøyde! Det å kunne levere noe ekstra og skape noe unikt for kunden er det jeg setter aller høyest. Å selge eller kjøpe bolig er noe de fleste ikke gjør hver dag, så det å kunne veilede og være en støttespiller her, synes jeg er moro. Jeg blir engasjert i alle mine oppdrag, og det er nettopp denne kombinasjonen av salg og mellommenneskelige forhold som gjør at jeg elsker jobben min!

«Jeg følger personlig opp alle ledd av prosessen, og er tilgjengelig til alle døgnets tider. Det handler om å innfri kundenes høye forventninger.»

Bør man ta en verdivurdering av boligen selv om man ikke er klar for å selge?

– Så absolutt! Det er alltid nyttig å vite hva boligen din er verdt, særlig i forhold til refinansiering. Mye kan ha forandret seg siden du kjøpte boligen, og du kan sitte på større verdier enn du aner. Dette er også en fin måte å få et inntrykk av megler på. En verdivurdering er helt uforpliktende, men du får gjort deg opp en mening. Er du usikker, så blir det kanskje lettere å ta neste steg.

Hva kan boligselger gjøre for å få best mulig pris?

– Bruk riktig megler for deg! Du skal stole på at megleren har dine beste interesser i sikte. Pass på at boligen er så presentabel som mulig og at alle påbegynte prosjekter er ferdigstilt. Ingenting bør være halveis eller uferdig når du legger ut en bolig for salg. Er det behov anbefaler vi at man legger noen kroner i å male, fikse listverk og andre detaljer som har mye å si for helhetsinntrykket. Våre råd er basert på mye erfaring og vi vet hva vi snakker om!

skjermbilde-2016-11-18-kl-14-54-39

More in Eiendom