Finans

Derfor bør dere blir partnere av FintechFactory!

Derfor bør dere blir partnere av FintechFactory!
Etter suksessen med første utgave av FintechFactory, er initiativtagerne bak TheFactory er i gang med to nye akselleratorprogram med oppstart 20. mars. Denne gangen utvides programmet med en insurtech gruppe. Bakgrunnen for utvidelsen er i følge daglig leder Ingar S. Bentsen at de har fått stor pågang fra forsikringsbransjen og noen spennende gründerselskaper.
p1010100-1
 
I forrige program var det over 23 partnere tilknyttet prgrammet, deriblant selskaper som:
Santander, Bank2, SEB, Sparebank 1, yAbank, Microsoft, Nets, Laboremus, Itera, Evry, DLA Piper, BDO, Designit, Oslo Business Region, Innovasjon Norge, GAN, Ban Norway, Abelia, IKT Norge, Alliance Venture, NVCA, Snö Venure, Nydalen Venture!
Daglig leder Ingar Steffen Bentsen kan fortelle at interessen fortsatt er stor for å være med på FintechFactory som partner.
–  Vi tror på «powercoupling», der vi setter store etablerte aktører sammen med spennende gründere, slik at de kan dra nytte av hverandre. Partnerne våre får en plass ved bordet der innovasjon skapes hver dag. Vi har sett at dette blir viktigere og viktigere for bransjer som kan bli disruptet i nær fremtid!
Christian Søgaard i Designit Oslo kan fortelle at nøytrale møteplasser blir enda viktigere i den nye økonomien.
– Initativ som FintechFactory er ikke bare viktig for gryende gründersjeler. Det er også viktig som et ”nøytralt” fora for etablerte aktører med et felles verdigrunnlag rundt samarbeid og innovasjon. Vår forhåpning er at FintechFactory ikke bare skal være fødselshjelper for fintech start-up’s, men også danne grunnlaget for samarbeid på tvers av sektoren.

Magne Uppman i SNÖ ventures sin erfaring med FintechFactory var ubetinget positivt

– Det var en hyggelig møteplass med mange kompetente folk innen Fintech og startup-miljøet i Norge. I tillegg synes jeg det var spennende å møte flere av de tidligfaseselskapene vi ble presentert for.

Insurtech & FintechFactory 2017 ser etter partnere og mentorer for oppstart 20. mars neste år. Ta kontakt med Ingar S. Bentsen eller Hans Christian Bjørne på hello@fintechfactory.no for en nærmere presentasjon av mulighetene for ditt selskap å delta.

p1010097-1

More in Finans