Eiendom

Stillingsannonse – Eiendomsmegler – Drammen

Stillingsannonse – Eiendomsmegler – Drammen

Nordvik & Partners Drammen skal ansette flere eiendomsmeglere. Daglig leder Nina Widerøe og salgsjef Øystein Liverud kan fortelle at de har godt momentum etter ett og et halvt års drift. Målet deres er ikke nødvendigvis å bli størst i Drammen, men de skal bli best!

I mars 2015 etablerte Nordvik & Partners seg i Finansgården i Drammen. Det var en sterk tilknytning til byen og et ønske om å skape noe friskt og nytt, som motiverte den erfarne gjengen med Nina Widerøe og Øystein Liverud i spissen.

– For det første har vi god erfaring fra vårt lokalmarked, som er Drammen, Lier, Sande, Svelvik, Røyken, Hurum, Nedre- og øvre Eiker samt Modum. Alle meglerne har i tillegg lang erfaring fra eiendomsbransjen. Selv har jeg jobbet som eiendomsmegler i 19 år både i Oslo og Drammen, forteller Nina Widerøe.

Nå ser de etter nye kandidater som har lyst til å være med på veksten de neste årene, der det vil være muligheter for partnerskap. Meglerhuset ønsker seg kandidater med flere ulike kvaliteter, men den rette holdningen er aller viktigst i følge Øystein Liverud:

– En meglers jobb er å være tilstede under hele salgsprosessen. Vi ser etter personer som kundene går til når de er ute etter grundighet, erfaring og profesjonalitet. Selv om vi satser hardt på å være innovative innen markedsføring dreier eiendomsmeglerfaget seg til syvende og sist om trygghet og en godt gjennomført prosess, både for kjøper og selger.

– I tillegg må jeg få si at god lagånd er svært viktig. Vi heier på hverandre hver dag, samtidig som vi har det gøy på jobben!

Eiendomsmegler – Drammen

Hvem ser de etter?

  • Du kan vise til gode resultater
  • Du er ryddig, kvalitetsbevisst og inkluderende
  • Du har ambisjoner og går for egen motor
  • Du er opptatt av å møte kundens forventning på en profesjonell måte
  • Du identifiserer deg med verdiene våre begeistret og har et strålende humør!

Dette tilbyr de!

  • Et sterkt merkenavn og et selskap med store ambisjoner i lokalregionen
  • Konkurranselystne medarbeidere
  • Konkurransedyktige betingelser og mulighet for partnerskap!

Ønsker du å snakke med Nordvik & Partners Drammen kan du bruke følgende kontaktinformasjon: Øystein Liverud tlf: 918 84 174, e-mail:ol@nordvikpartners.no Nina Widerøe tlf: 916 16 035, e-mail:nw@nordvikpartners.no

Skjermbilde 2016-08-04 kl. 11.00.44

More in Eiendom