Meglere

Stillingsannonse – Eiendomsmegler – Trondheim

Stillingsannonse – Eiendomsmegler – Trondheim

Olden & Partners skal ansette flere eiendomsmeglere. Torben Olden er helt klar på hvilke kvalifikasjoner søkerne må inneha og hva deres oppside er!

Med mange års erfaring fra eiendomsmarkedet i Trondheim, etablerte Lasse Bøen, Dag Erik Oksvold og Torben Olden eget meglerkontor under &Partners familien. Trioen tilbyr en helt ny vri på markedsføring og oppfølging, enn hva de kunne hos tidligere arbeidsgivere.  På denne måten kan de nå gi nyansatte det beste grunnlaget for å generere nye oppdrag, og samtidig kunne tilby kunden noe av det aller beste i form av kompetanse og synlighet.

Olden & Partner har konkrete vekstmål for 2017, og da må det satses på flere meglere som genererer flere oppdrag. Torben deler både sine tanker om lokalmarkedet og hvilke kandidater de ser etter:

– 2016 har vært et meget positivt år for markedet i Trondheim. Etterspørselen er stor, men markedet er noe selektivt og riktig prissetting er viktig. Treffer man her, har man fine muligheter til å gjøre veldig gode salg.

«Vi ser etter personer med helt spesifikke kvalifikasjoner. De må være ferdig utdannet, med salgserfaring fra megleryrket og gode resultater å vise til.»

– Det er mindre viktige at de har jobbet i Trondheim, men de må ha et ønske om langsiktig opphold hos oss!

For Eiendomsmeglere er det ofte tilgangen på oppdrag gjennom fililalen, og deres merkenavn som er tungen på vektskålen når en ny arbeidsplass skal vurderes. Olden & Partners består av 3 dyktige meglere med lang fartstid og filialens samlede portefølje er stor – i tillegg er dette en trio med et godt renommé.

FullSizeRender

«Som en del av dette teamet, vil du ha alt nødvendig i bunn for å selv kunne bidra til å skape svært gode resultater i Trondheim!»

Eiendomsmegler – Trondheim

Hvem ser de etter?

• Du kan vise til gode resultater
• Du er ryddig, kvalitetsbevisst og inkluderende
• Du har ambisjoner og går for egen motor
• Du er opptatt av å møte kundens forventning på en profesjonell måte
• Du identifiserer deg med verdiene våre begeistret, offensiv og du har et strålende humør!

Dette tilbyr de deg!

• Et sterkt merkenavn og et selskap med store ambisjoner
• Konkurranselystne medarbeidere
• Konkurransedyktige betingelser

Ønsker du å snakke med en av partnerne i Olden & Partners kan du bruke følgende kontaktinformasjon: post@oldenpartners.no

skjermbilde-2016-09-20-kl-18-36-50

More in Meglere