Meglere

Fra Indre Billefjord til St. Hanshaugen!

Fra Indre Billefjord til St. Hanshaugen!

Nordvik & Partners St. Hanshaugen har gleden av å ønske Lene Stødle velkommen som jurist og eiendomsmeglerfullmektig i selskapet. Hun er fra Indre Billefjord, en bygd med rundt 120 innbyggere i hjertet av Finnmark. Det har gitt henne bein i nesa og en stå-på vilje uten sidestykke! 

untitled-design-5

– I ungdomstiden var jeg kun opptatt av idrett og trening. Jeg gikk toppidrett på videregående og hadde et mål om bli den neste Steven Gerrard. Etterhvert innser man at det finnes enkelte begrensninger med det å være kvinnelig fotballspiller, så nå er det kun cageball med gutta som gjelder. Jeg er også treningsinstruktør med fokus på styrketrening.

Veien til eiendomsmegleryrket er brolagt med lange arbeidstimer og byr på en bratt læringskurve i starten.

Lene har i tillegg et utgangspunkt i gjennomførte jusstudier.

– Jeg har jobbet i salg- og servicebransjen i 15 år, og har alltid likt å jobbe med mennesker i forskjellige settinger. Da jeg var ferdigutdannet jurist, var eiendomsmegling et naturlig steg videre for meg.

Så til det store spørsmålet, hvordan er det å vokse opp i en bygd med 120 innbyggere til å jobbe for en av hovedstadens mestselgende eiendomsmeglere?

– Først og fremst er jeg jo en stolt finnmarking, som har et stort hjerte for kundene mine. Som megler er jeg ekstremt målbevisst og detaljfokusert. Jeg ønsker å oppnå en så høy pris som mulig, og når boligen er solgt skal både jeg og kunden min vite at det ikke var noe vi kunne gjort annerledes i prosessen for å fått et bedre resultat. Hvert boligsalg er unikt, og jeg er opptatt av å finne de beste løsningene for hvert enkelt objekt og for hver enkelt kunde.

«At jeg har en faglig kompetanse i grunn med juristutdannelse, samt en mastergrad hvor jeg har spesialisert meg i megling og konfliktløsning, er en trygghet kundene mine setter stor pris på.»

Partnerne i Nordvik & Partners St. Hanshaugen inviterte Lene til en uformell kaffeprat, og en time senere var stillingen hennes.

– Nordvik & Partners har alltid representert de samme verdiene og kvalitetene som jeg står for, så tilbudet var enkelt å takke ja til.

Nå ser vi flere alternativer til tradisjonell megling dukke opp som paddehatter, hva er dine tanker rundt den teknologiske utviklingen i bransjen?

– De teknologiske endringene i bransjen er noe vi meglere må leve med, og vi bør bruke disse til vår fordel for å oppnå en bedre og mer effektiv boligsalgsprosess. Jeg må likevel bemerke at jeg personlig aldri ville solgt boligen min uten bruk av megler. Bolig er noe av det mest verdifulle en eier, og folk har ofte en subjektiv oppfatning av boligens kvaliteter. Dette kombinert med flere fallgruver som en kan falle i både før, under og etter salg gjør at de enkle og billigste løsningene idag ofte kan få store konsekvenser i ettertid.

Hva er ditt beste råd til boligselgerne akkurat nå?

– Markedet i Oslo er ekstremt akkurat nå, og timing og detaljer kan derfor ha stor betydning for at du skal få så mye som mulig for boligen din. Kjemi og relasjon er alfa og omega i valg av eiendomsmegler. Finn en megler som lytter til deg og dine behov, men hør samtidig på de rådene megleren gir!

«Å selge bolig er det vi kan best!»

skjermbilde-2016-09-16-kl-15-00-18

More in Meglere