Eiendom

Familiedrømmen i Lommedalen innenfor rekkevidde!

Familiedrømmen i Lommedalen innenfor rekkevidde!

Lengst nord i Bærum finner vi naturskjønne Lommedalen. Omringet av ski- og turløyper, fiskevann og idrettsanlegg er dette et flott boområde. Med kort vei inn til Oslo, kan du få både i pose og sekk. Perfekt for barnefamilier og naturelskere som fremdeles vil ha en tilknytning til byen. 

Daglig leder  i Nordvik & Partners Majorstuen, John Theodorsen presenterer en lekker arkitekttegnet 12- roms enebolig i nytt boligområde sentralt i Lommedalen. Boligen består av 3 enheter, hvorav 2 er utleiehybler.

– Her har du like store bokostnader som på en to-roms på Sagene. De to utleiehyblene gir en samlet leieinntekt på 25.000 kroner i måneden. Begge hyblene ligger adskilt og gir ingen sjenanse for utleier.

«Dette er et omfattende hus, med stor plass både inne og ute.»

71_1155457120

71_11372160

Oppført i 2010 er dette en lys og moderne enebolig med flotte detaljer og panoramautsikt! Nyere boliger har klare fordeler når det gjelder konservering av varme og strømforbruk.

– Det andre punktet som gir lave boutgifter er de moderne løsningene på varme og isolasjon. De årlige strømutgiftene på alle tre enhetene er på kun 20.000 kroner, det grunnet innebygget varmegjennvinning, bergvarme og topp moderne isolasjon.

71_1998921026

Dette er et meget populært område for aktive familier.

– Kjøperen av denne boligen vil få tilgang til fire skianlegg i umiddelbar nærhet. Det inkluderer slalom og lysløyper. Når det gjelder skoletilbudet, ser vi at mange søker seg ut til Lommedalen fordi skolen er kjent for godt læringsmiljø. Barna vil også nyte godt av et rikt utvalg aktiviteter og fritidstilbud.

71_479299915

71_1656553172

71_58109318

Interessenter oppfordres til å kontakte John Theodorsen for privatvisning.

Skjermbilde 2016-06-28 kl. 10.13.37

 

 

 

 

 

 

 

Daglig leder i Nordvik & Partners Majorstuen, John Theodorsen, kan fortelle at boligen byr på svært lave boutgifter. (Litt mer fyll på boligen? les prospektet)

– Her har du like store bokostnader som på en to-roms på Sagene. Boligen består nemlig av to utleieenheter som gir en samlede leieinntekter på 25.000 kroner i måneden. Begge enhetene ligger adskilt og gir ingen sjenanse til utleier. Dette er et omfattende hus, med stor plass både inne og ute.

– Det andre punktet som gir lave boutgifter er de moderne løsningene på varme og isolasjon. De årlige strømutgiftene på alle tre enhetene er på 20.000 kroner, det grunnet innebygget varmegjennvinning, bergvarme og topp moderne isolasjon.

Lommedalen er kjent for sin flotte natur tross kort vei til Oslo Sentrum. Det er et yndet fritidsområdet, men også et veldig populært skoledistrikt. (litt mer fyll på området?)

– Kjøperen av denne boligen vil få tilgang til fire skianlegg i umiddelbar nærhet. Det inkluderer slalom og lysløyper. Når det gjelder skolene, ser vi at mange søker seg ut til Lommedalen fordi skolen er kjent for godt læringsmiljø. Barna vil også nyte godt av et rikt utvalg aktiviteter og idrettsanlegg.

Det er ikke satt opp visning på boligen, men interessenter oppfordres til å kontakte John Theodorsen for privatvisning. Han kan nås på…

(kontaktdetaljer)

 

More in Eiendom