Eiendom

Vi avslører neste års interiørtrender!

Vi avslører neste års interiørtrender!

Lurer du på hva siste skrik på interiørfronten er? Om du skal pusse opp stuen eller innrede et helt hus, Nordvik & Partners Drammen tar på seg designbrillene og ser på de største interiørtrendene for 2017.

En av tendensene vi ser for neste år er at den strenge, minimalistiske og helhvite stilen tar seg en pause. Dette må være gode nyheter for alle med barn eller husdyr! Nå er det varmere, mykere og koseligere hjem som gjelder.

«Vi skal skape en hjemmekoselig atmosfære med dypere, dusere farger.»

Det er et mer sofistikert og dempet uttrykk, hvor kvalitet og naturlige materialer som ull, lær, tre og kork skal pynte opp i hjemmet. Vi ser at elementer som Terrakottafliser og korktavler igjen gjør sitt inntog i interiørverden.

www.domain.com.auCorkwww.domain.com.au

Fra toppen: Foto: Villa Mammerhills og Petra Bindel

En annen ting vi ser er at metalliske elementer videreføres fra 2016, men i en mer tøff og upolert stil. Lysere og mer gjennomsiktige,- juvel inspirerte teksturer. Vi er i følge trendguruene ferdige med roségull og kobber, marmor og plakater med «inspirerende sitater».

jewel tones

Foto: Martyn Lawrence-Bullard Design

 Retro elementer står fremdeles sterkt, og mye av det vi før kalte utrendy, er nå i vinden igjen som aldri før. Nå er det digitale trykk, retrodesign og etniske innslag som skal pryde veggene dine, alt etter hva du foretrekker.

Interior-Design-Color-Trends-Predictions-2017-Forest-Bathing-1024x518_f_improf_640x324

Foto: www.oldworldinteriors.ca

På soverommet er det luksus som står i fokus. Store overdådige sengegavler i sarte toner og fløyel, gir en umiddelbar følelse av ekslusivitet.

www.domaine.com

Foto: Bedhead by Heatherly Design

Det er et hav av muligheter og med mindre du livnærer deg som interiørblogger vil de færreste hive seg fullt og helt på de nye trendene. Men det kan være en fin pekepinn på hva vi vil se i butikkene fremover. Du kan raskt skape en moderne atmosfære i hjemmet ditt med å tilsette enkelte elementer fra de kommende trender. Det er inget behov for å dekke dine lyse vegger med heldekkende velourtapet sånn med en gang, i visninsgøyemed kan det fort bli for mye personlig stil. Men en liten pute, et bord eller bilder i riktige farger gjør kanskje susen? Det skal svært lite til for å gi et rom et nytt inntrykk.

Skjermbilde 2016-08-04 kl. 11.00.44

More in Eiendom