Meglere

Fra fullmektig til Eiendomsmegler

Fra fullmektig til Eiendomsmegler

Magnus Indrebø kan nå titulere seg som Eiendomsmegler. Kjelsåsgutten kan se tilbake på 2 lærerike år som Eiendomsmeglerfullmektig. Salg har alltid stått i høysete, selv gjennom en bachelor i økonomi. Kanskje konkurranseinstiktet er et produkt av mange aktive år som alpinkjører? Magnus er nå klar for å ta fatt på sitt lengste renn!

Untitled design-7

Hvis vi starter på begynnelsen, hva kan man forvente seg som eiendomsmeglerfullmektig etter endt skolegang?

– Man må venne seg til et fryktelig mye høyere tempo! Konkurransen om boligobjektene er beinhard. Vi møter som regel alltid andre meglerhus når vi har gitt et tilbud til en boligselger. Dog vinner vi ofte, og det er fordi vi har en ustanselig salgskultur på kontoret.

– Det lureste jeg gjorde var å jobbe med noen av de virkelige tungvekterne i kjeden. Der lærte jeg fort, og fikk en stor arbeidsmengde som forberedte meg godt til å stå på egne ben. Jeg har hele tiden jobbet bra for å få inn egne oppdrag, i tillegg til å hjelpe de jeg jobbet i team med.

«Oppsiden er at jeg nå er selvgående på alle fronter med egen portefølje.»

Hvis vi letter litt på sløret, hva har overrasket deg mest?

– For å være helt ærlig har jeg vært innstilt på det dette yrket i lang tid, og komfortabel med hva det inneholder. Det er nå jeg skal jobbe hardt, bli enda flinkere – og tjene penger for kundene mine!

Hva har vært din viktigste erfaring?

– Det er umulig trekke frem en enkelt ting, men heller være glad for at summen av alt jeg gjort har forberedt meg på et karriereløp jeg ønsker å gjøre mest mulig ut av. I dette yrket skjer det noe nytt hver dag, og erfaringer skapes i takt med dette.

Lurer du på hva din bolig er verd? Klikk her for en uforpliktende verdivurdering!

Hva skal til for å oppnå like gode resultater som deg?

– Prøv å komme inn i et miljø der de du jobber med har mye av de samme verdiene som deg selv. Det er viktig at alle har samme mentalitet, samme forhold til jobben og ambisiøse arbeidsvaner. Det gjør at alle trekker hverandre opp hvis det butter eller går litt trått. Kontoret vårt har i løpet av to år blitt den meglerfilialen som selger nest flest boliger i hele Norge.

«Jeg føler meg privilegert som har fått denne tilliten.»

Hvordan ser boligmarkedet ut frem over om du skal se inn i krystallkulen?

– Sånn det ser ut nå, skal ikke tilbudet øke betraktelig det neste året. Når renten er lav får husholdningene mer penger. Når man får mer penger ønsker folk å bruke disse pengene på noe, mange tenger på å oppgradere boligen. Som følge av at man har mange krav til geografi og standard avventer man med salg inntil en ny bolig er på plass. Prisene stiger svakt og tilbudet synker. Etter hvert som tilbudet synker, stiger prisene ytterligere fordi det blir flere i budrunden. Videre skapes det da en spiral som går oppover og oppover. Det er her vi er nå!

– Boligene som blir lagt ut, kan prises høyt fordi man vet at den mest sannsynlig blir solgt uansett. Det har gjort at vi bruker nesten like mye tid på hjelpe de som ønsker å kjøpe bolig, som de som skal selge.

 

Skjermbilde 2016-08-31 kl. 10.45.45

 

Klikk her for å se samtlige boliger Nordvik & Partners St. Hanshaugen har å tilby deg akkurat nå!

More in Meglere