Eiendom

Dette skjer i Trondheim!

Dette skjer i Trondheim!

Høsten står for døren, og vi går nå inn i en av årets vakreste perioder – både inne og ute. Med sin rike historie, flotte natur og yrende studentliv er Trondheim en by med noe for enhver. Om du tenker på å ta turen eller allerede har gleden av å bo her, Olden & Partners tipser deg om hva du kan gjøre i Trondheim!

Musikk

Med et eget institutt for musikk ved NTNU, sier det seg selv av byen har en lidenskap for nettopp dette. Du finner nesten alltid en konsert i Trondheim. Alt fra små intime scener til store arenaer som har huset stjerner i verdensklasse. Hva med å avslutte uken på Ila brannstasjon med den ukentlige søndagsjazzen? Er du ute etter mer trøkk arrangeres Blokkrock siste helgen i september. Her får du en hel helg fylt med toner fra Trønderrockens pionér Åge Aleksandersen.

Mat

Uten mat og drikke, duger helten ikke! Hva med en real burger? Det kommer fra sikre kilder at SuperHero Burger har den beste burgeren i byen. Men med havet og fjorden så nære, kan man ikke la være å smake på havets fristelser. Restaurant Havfruen ligger idyllisk til ved Nidelven og serverer sjømat av beste kvalitet. Her kan du nyte det beste fra Trondheim i historiske omgivelser. Med en årlig matfestival som trekker opp mott 200 000 besøkende er det klart at denne byen har mye å by på!

Kultur

Trondheim har et rikt kulturliv. Et mangfold av museer og historiske områder. Du kan foreksempel få med deg en Ibsen klassiker på Trøndelag Teater som viser blant annet Hedda Gabler ut september. Byens 30 000 studenter setter også sitt preg på bybildet. På studentersamfunnet kan du få med deg alt fra konserter til samfunnsdebatter. Her er alle velkomne og 10. september gjester selveste statsminister Erna Solberg samfunnet. Dersom visakortet brenner i lommen din, finner du kjøpesentre og butikker med rimelig kort avstand til hverandre. For å gjøre et virkelig kupp bør du ta turen til Bakklandet. Der kan du sikre deg en skikkelig skatt som ingen har maken til.

Friluftsliv

Daglig kan du leie kajakk og padle langs vakre Nidelven. Nyt høstens farger og den spektakulære utsikten i ditt eget tempo. Dette er virkelig en opplevelse som anbefales. Det finnes et stort antall turstier, fjelltopper, fiskevann og utsiktspunkt i og rundt Trondheim. En hver fjellgeit kan få utløp for sin iver. Bymarka er lett tilgjengelig fra sentrum og har flotte turstier i alle vanskelighetsgrader.

Gå inn på trdevents.no for detaljert oversikt over alt som skjer i Trondheim!

 

Skjermbilde 2016-08-31 kl. 09.15.15

More in Eiendom