Eiendom

Klare for å erobre Trondheim!

Klare for å erobre Trondheim!

Hva får du hvis du setter sammen tre herremenn med kjærlighet for eiendom, en dose patriotisme og en haug med bransjeerfaring? Olden & Partners Eiendomsmeglere i Trondheim har nå sett dagens lys –  og vi har satt oss ned sammen med Torben, Dag Erik og Lasse for å bli  bedre kjent med byens nye supertrio!

– Med mye erfaring fra bransjen, har vi gjort oss opp meninger om hva som fungerer- og ikke, sier daglig leder Torben Olden som nå gleder seg til å vise byen hva de kan tilby av nye løsninger.

Hvordan ble Olden & Partners til?

– Det var et ønske om å kunne tilby noe unikt og bruke opparbeidet kunnskap om faget og lokalområdet, til å forme dette slik vi ville.

Alle har flere års erfaring ved ulike meglerkontor, og gode forutsetninger for å kunne lykkes. Etter kontakt med Partnerkjeden, og mange konstruktive møter, ble det klart at dette var en filosofi de kunne stå inne for. Endelig var tiden inne for å følge drømmen videre.

«Jeg var heldig og fikk med meg mine to beste medarbeidere, og sammen bestemte vi oss for å etablere Olden & Partners Trondheim!»

 Hva kan man forvente seg av det nye meglerkontoret?

– Siden vi allerede har en fantastisk merkevare, og nå muligheten til å tilpasse produktet lokalt, er vi på god vei til målet. Partner Lasse Bøen er opptatt av at hver eneste kunde skal få en unik opplevelse!

«Vi vil fokusere på salg av eiendom uten banktilknytning, og kundene kan forvente seg et skreddersydd produkt til hver enkelt bolig.»

Dag Erik Oksvold gleder seg til å kunne tilby en ny vri på både markedsføring og oppfølging. Med lang fartstid og bred kunnskap om lokalmarkedet, kan Olden & Partners gi kundene akkurat det de er på jakt etter i følge partneren:

«Salgsyrket gir anledning til å møte mange forskjellige og hyggelige mennesker, noe som alltid har tiltalt meg!»

Hvordan ser boligmarkedet i Trondheim ut fremover?

– Vi har det siste halvåret sett en positiv trend i boligmarkedet i Trondheim. Både etterspørsel og pågang har vært stor og vi har god trøkk på visninger og heftige budrunder.

Daglig leder Torben Olden tror etterspørselen vil fortsette og ser ingen mørke skyer på himmelen enda.

Hvorfor er dere så glade i Trondheim?

– Trondheim er selvfølgelig Norges beste by! Når vi i tillegg har Norges beste fotball-lag og et bredt tilbud av idrett, kultur,- og friluftsliv til alle aldre, sier jo dette seg selv. Vi føler alle en sterk tilhørighet til denne byen, det er jo derfor vi har valgt å bo her i mange år alle sammen.

«Vi synes det er noe helt spesiellt med denne byen, og det er denne kjærligheten vi tar med oss i jobben vår.»

 

Torben Olden, daglig leder; født på Brekstad, Ørlandet og har bodd i Trondheim nesten hele livet. Må kunne kalle seg en ekte Trøndelags- og Trondheimspatriot! Torben har jobbet i denne bransjen i 16 år, og vært innom flere ulike meglerkjeder. Bred erfaring etter flere år som avdelingsleder og har nå fulgt drømmen om å drive egen virksomhet og å skreddersy individuelle løsninger.

Dag Erik Oksvold, salgsleder; kommer fra Bjugn og har i de senere år bodd i Trondheim. Som opprinnelig profesjonell musiker, står musikken hans hjerte nært og han har figurert med jevne mellomrom på tv skjermen. Glad i mennesker og salgsyrket gikk ferden over til megleryrket som passet han godt. Han har hos sin tidligere arbeidsgiver vært en av de mest omsettende meglerne i regionen og på årets lag 2 år på rad, så dette var helt klart riktig valg!

Lasse Bøen, fagansvarlig; Født og oppvokst på Andenes i Vesterålen, kom til Trondheim i 2007 for å bli sivilingeniør. Fant tidlig ut at det var megleryrket som fristet mest, og utdannet seg i kongenes by. Stortrives i jobben og var i 2015 på årets lag i regionen for mest fornøyde kunder, så dette gjorde han rett i!

FullSizeRender

More in Eiendom