Finans

3D Estate ansetter og utvider!

3D Estate ansetter og utvider!

Philip Gundersen og 3DEstate har flyttet til større lokaler, utvidet med to ansatte og ser etter flere som kan jobbe på engasjement. Byrået lager avansert 3D visualisering for eiendomsaktører i Norge og internasjonalt. Veksten de har opplevd de siste to årene kan i stor grad tilskrives de sylskarpe bildene og animasjonene som virkelig har snudd opp ned på eiendomsbransjen. 

– Det føles godt å være stolt av hver eneste leveranse. Jeg er hundre prosent sikker på at vi kan levere det kunden ønsker, og ofte overraske med høyere kvalitet enn forventet.

Philip Gundersen har ledet 3DEstate i 3 år, og har i sommer ansatt to nye medarbeidere.

– Oppdragsmengden øker, og vi får i tillegg gjentagende ordre fra eksisterende kundemasse. I sommer ansatte vi Sjur Q. Brekke, som er nyutdannet fra Cobenhagen Business School med en master innen innovasjon og forretningsutvikling. Ettersom vi planlegger å vokse enda mer, var det nødvendig å flytte til større lokaler, noe vi gjorde allerede på nyåret.

IMG_1308

3DEstate jobber med noen av landets største utbyggere i alle segmenter. Siden påske har de ferdigstilt visualisering for kunder som HAX Eiendom, Wahl Eiendom og Bonum.

– Dette er profesjonelle kunder som vet hva de vil ha. Vi setter umåtelig pris på å jobbe med krevende kunder, fordi vi utvikler oss og blir testet hver eneste dag!

Kjøkken 2. Etasje A4

Stue_II_200dpi

Inngangsport_200dpi

 

More in Finans