Nybygg

Ny bolig i Østensjøveien?

Ny bolig i Østensjøveien?

Da jernbanen ble etablert på midten av 1800 tallet, oppstod det en bebyggelse i forbindelse med Bryn stasjon. Dette var startskuddet for Østensjø bydel som snor seg via østensjøvannet, helt til Sarabråten ved Nøklevann. Det var her Thomas Heftye etablerte Oslos første utfartsområdet, og det var her Den Norske turistforening ble stiftet. Friluftsområdene er fortsatt svært populære i dag, og nå kan du sikre deg en barnevennlig bolig rett ved disse naturperlene.

Til helgen er det nemlig visning på et interessant prosjekt i Østensjøveien 96. Der bygger Mesterhus Oslo Bygg AS, som er en av norges største husbyggere, 9 boliger. De fordeler seg på tre tomannsboliger og en tremannsbolig. Prisene ligger fra 6.300.000 til 6.950.000 kroner.

78_1544180158_xl

Ansvarlig megler på prosjektet er Carl Christian Stierna i Nordvik & Partners St. Hanshaugen. Han kan fortelle at to av boligene allerede er solgt, og det er vedtatt byggestart på hele prosjektet. Ferdigstillelse vil være første kvartal 2017.

– Utbygger regner med å starte arbeidet allerede i inneværende måned. Det er mange boligkjøpere som heller ønsker å kaste seg på når spaden er satt i jorden, både på grunn av kortere ventetid til overtagelse.

De fleste interessentene på dette prosjektet har naturligvis vært unge barnefamilier. I følge Stierna har boligene en meget gunstig planløsning for en familie på fire.

– Det dannes nye familier etterhvert som generasjonene vokser opp, og det betyr at behovet for slike boliger alltid vil øke.

På spørsmål om hva han vil fremheve som kjøpsargumenter, peker Stierna på standarden og uteplassen.

– Boligene har en god og moderne standard på alt av interiør og materialvalg

«I tillegg vil alle boligene få solrike hager og biloppstillingsplass i carport.» 

78_993097904_xl

Østensjøområdet er et populært området fordi det ligger midt i skillet mellom by og land.

– Nærheten til Østmarka og Østensjøvannet er det mange som setter pris på, samt at man kommer raskt til sentrum med t-bane eller bil. I tillegg er det kort vei til Brynsenteret, som har det meste du måtte trenge.

«Ønsker du en tur eller treningsøkt etter jobb tar det ikke lang tid før du er i Østmarka.»  

Ønsker du mer informasjon om dette prosjektet, er det bare å ta kontakt med Carl Christian Stierna i Nordvik & Partners St. Hanshaugen på cc@nordvikpartners.no eller ved å trykke på bildet under.

Skjermbilde 2015-11-04 kl. 19.19.57

More in Nybygg