Nybygg

Sjelden mulighet på Bygdøy

Sjelden mulighet på Bygdøy

Rett ved Huk og Kongeskogen på Bygdøy reises det nå 6 ekstraordinære leiligheter i høy prisklasse. To bygg med teglsteinsfasade skal romme boligene, som strekker seg over hver sin etasje. Både utformingen og plasseringen er unikt for området. Adressen er Schiøtts vei 5.

Sch_Render_New_Final_CB02

Stian Pøhner hos Nordvik & Partners Bygdøy Allé har allerede forhåndsolgt to enheter, og er nå i ferd med å legge ut hele prosjektet for salg. Vi har tatt en prat med Stian om hva som gjør dette prosjektet unikt:

– Det vil gå mange år til vi ser noe tilsvarende i dette området. I mine øyne er dette en sjelden mulighet til å sikre seg en ny leilighet på et slikt høydedrag, med vestvendt terrasse. Utsikten er upåklagelig og boligene ligger nærme sjøen.

– Innflytting vil være i andre kvartal 2017.

Alle boligene vil få garasje med heis opp til leilighetene, noe som er å forvente i denne prisklassen, men utformingen på innkjørsel og uteområdet er av svært god kvalitet. Dette er helt klart boliger for spesiell kjøpegruppe.

Arkitekten bak prosjektet, heter Martin Smedsrud, og han uttaler følgende:

– Den femkantede formen på volumene gir luft og lys til fasadene og gjør at man bevarer siktlinjer forbi og gjennom prosjektet. Husene er kledd i tegl og granitt som harmonerer med fargene i fjellet og furustammene. Materialbruken skal gi en tyngde og varighet til prosjektet som passer tomten, de kompakte volumene og plasseringen av disse.

Ta kontakt med Stian Pøhner i Nordvik & Partners for en samtale om prosjektet eller for å avtale privatvisning på tomten.

45_1604552816_xl

More in Nybygg