Nybygg

Bodøs mest spektakulære utsikt!

Bodøs mest spektakulære utsikt!

Det er solgt 21 av 44 leiligheter i prosjektet Årnestoppen i Bodø. Disse leilighetene har fått stor oppmerksomhet for sin flotte utsikt og vestvendte balkonger. Utbygger BB Eiendom har tilrettelagt for at alle beboerne skal få mest mulig utsyn og bokvalitet. Det arrangeres ny visningsrunde om få dager.

Prosjektet Årnestoppen ligger i Rønvika, et kjent sted med god kommunikasjon til alle byens fasiliteter. Her kan du nyte synet av Sandhornet, Bøvasstindene, indre havn, moloene, innseilingen til Hurtigruten, Hjertøya, bykjernen og Saltenfjorden.

44_667958477_xl

Årnestoppen ligger på en av de siste tomtene med tilsvarende utsikt. Da er det greit at alle leilighetene har en romslig terrasse med glassrekkverk og gjennomsiktige skyvedører om gjør at hele terrassen kan bli en forlengelse av leiligheten, selv ved dårlig vær.

44_1209668781_xl

Leilighetene er mellom 78.3 og 119.5 m2 store, med priser mellom 3.7 og 6.4 millioner kroner. I den nye delingsøkonomien er det ikke lenger hvem som har størst, men hvem som innretter seg smartest. Årnestoppen har tatt dette til følge, og bygger en utleieleilighet i sameiet, som vil ha samme standard som et hotellrom. Dette er et relativt nytt konsept for sameier, men vist seg å være veldig populært da det gir økt fleksibilitet til beboerne.

«Du trenger ikke å kjøpe en stor leilighet for å ha familien på besøk!»

44_1894099101_xl

Megler Runar Nilsen i Eiendomsmegler 1 har oppdraget med å selge leilighetene i Årnestoppen.

– Vi har solgt 19 leiligheter av 44 siden begynnelsen av August.

«Det er som forventet i et spennende prosjekt som dette.»

Kjøpegruppen som har vist størst interesse er de ressursterke og godt voksne.

– Dette er leiligheter i premiumsegmentet i Bodø, og det gjenspeiler seg hos kjøperne.

– Det står et bygg der nå som skal rives, det gjør at man kommer seg opp i etasjene slik at man får se utsikten.

– Jeg skal ikke legge skjul på at det var flere som falt for prosjektet da de så hele vår vakre by fra riktig høyde.

Runar Nilsen i Eiendomsmegler 1 kan treffes på runar.nilsen@eiendomsmegler1.no eller tlf 96 99 22 22

44_2102024813_xl

More in Nybygg