Nybygg

Åpen dag på Nybyen

Åpen dag på Nybyen

I helgen arrangerte Selvaag Bolig en åpen dag for Nybyenprosjektet på Økern. Her bød de på mat og drikke, samtidig som potensielle kjøpere kunne se en modell av prosjektet. I tillegg var det en populær attraksjon at man kunne heises opp i en heisekran for å betrakte utsikten fra samme høyde som de nye boligene. 

IMG_3179

Utover dagen viste det seg at det ikke bare var nye kjøpere som tok turen, men folk som allerede hadde sikret seg en av leilighetene i prosjektet. Stemningen var god og det var tydelig at mange gledet seg til å få overlevert sin nye bolig.

– Det er et godt tegn at det kommer besøkende som allerede har kjøpt. Det tyder på et positivt engasjement, og vi bestreber å involvere alle parter frem til overlevering. Det skal være en hyggelig opplevelse å kjøpe hos oss.

Christoffer Pedersen i Selvaag Bolig var en av tre fra salgsavdelingen som var på arrangementet på lørdag. Han kan også fortelle at bygg A og B snart er utsolgt. I bygg C gjenstår det noen flotte leiligheter i øverste etasje, og det var denne utsikten heisekranen var ment å vise frem.

– Økernområdet er under sterk forandring, med godkjente planer for en hel revitalisering av bydelen. Det kommer et nytt kjøpesenter med boliger og næringsområde, Oslos største kinoanlegg og et nytt hotell. De som kjøper nå, får være med på denne utviklingen.

IMG_3194

IMG_3198

IMG_3207

IMG_3204

 

Nybygg

More in Nybygg