Eiendom

Noe av det mest urbane og unike du har sett? Kommer for salg!

Noe av det mest urbane og unike du har sett? Kommer for salg!

I april 2012 gikk en drøm i oppfyllelse. Per Sigve hadde ikke sovet godt siden jul, og noen øyeblikk underveis stilte han seg selv flere eksistensielle spørsmål. Det gjorde vel også flere rundt han. Men da leiligheten i Thorvald Meyersgate 30 stod ferdig var det verdt alt. Bli med på denne magiske reisen fra oppussingsobjekt til en av Løkkas mest unike leiligheter!

 

 

Det hele begynte med følgende annonsetekst: «Unikt 3-roms oppussingsobjekt med hjørnepeis, rosett og stukkatur. Supersentral og attraktiv beliggenhet midt på beste Grünerløkka, med nærhet til alt. Stor leilighet med et enormt potensiale. Leiligheten ligger i et velholdt borettslag med en svært hyggelig bakgård.» Per Sigve falt for de store rommene og mulighetene dette bar med seg. Her kunne planløsningen endres – og hans ønske om en leilighet tilpasset sosiale sammenkomster, tegnet seg i hodet. Han måtte by litt over takst, ikke uvanlig for oppussingsobjekter av dette kaliberet. Planleggingen kunne begynne.

 

Skjermbilde 2015-06-03 kl. 16.24.39

 

 

Firmaet Pluss39 arkitekter, som drives og eies av Giovanna Trotta fikk oppdraget. Sammen med sin kollega Diego Visco fikk de full kunstnerisk frihet. De er begge utdannet sivilarkitekter i Italia, og deres bakgrunn har bidratt til boligens unike uttrykk. Per Sigve la stor vekt på at han ønsket en urban og unik leilighet.

 

 

 

Først ble alt revet, planløsningen endret og gjenoppbyggingen kunne begynne. Visjonen om en åpen og sosial leilighet gjorde seg gjeldende ved å flytte kjøkkenet ut i spisestuen. Hovedsoverommet beholt sin plassering, men en walk-in garderobe ble anrettet i samme del. Dette gir muligheter for å trekke seg tilbake, og med vindu mot bakgård gir det rom for fred og ro. Arkitektene har stått for designet av hele leiligheten, alt fra farger på vegger til valg av møbler.

 

preview-1

 

«Det har vært en voldsom prosess, og jeg er veldig stolt av resultatet. 17 mai frokost har blitt en tradisjon i denne leiligheten. Hvem andre kan tilby en fantastisk rosett opplyst i rødt, hvitt og blått?»

 

preview-3

 

Noe av det Per Sigve er spesielt glad i er alle de praktiske spissfindighetene, materialvalget og de ekslusive løsningene rundt rosett og stukkatur. Det tradisjonelle og vakre er kombinert med et moderne og unikt uttrykk.

 

preview-6

 

Thorvald Meyersgate 30 blir annonsert 6. Juni med visning påfølgende helg. Joachim Schala hos Schala & Parnters Eiendomsmeglere gleder seg til salget, og om du er interresent eller bare nyskjerrig? Ta kontakt med han for en uforpliktende samtale her!

I mellomtiden kan du se denne visningsvideoen fra Løkkas mest unike leilighet!

 

 

 

Eiendom

More in Eiendom