Eiendom

Ukens medieklipp fra boligmarkedet

Ukens medieklipp fra boligmarkedet

Det er få visninger til helgen, men det betyr ikke at noen ligger på latsiden. Eiendomsmeglere vi har vært i kontakt med, forteller om sterk oppdragsmengde og flere boliger som skal ut neste helg. Her er hva vi mener er viktigte nyheter i uken som gikk:

Reaksjoner mot lokkepriser. Flere medier skriver om kunder som har ønsket å slå til på prisantydning, men fått bedskjed a megler at selger tenker seg en høyere pris. Dette strider mot retningslinjene til Finanstilsynet.

NRK skriver om ivrige boligkjøpere som ringer på dører og «kupper» boligen før visning. Det skaper et unødvendig prispress i markedet at folk byr høyt før visning er avholdt, mener eiendomsmeglerforbundet.

Hegnar.no skriver om områdene i kort avstand til Oslo, der boligmarkedet er helt annerledes. «Her kommer det ingen på visning», 45 minutter i biltur fra hovedstaden.

Teknisk Ukeblad skriver om arkitekten som tar et oppgjør med energikrav og vil la husene puste. I følge August Schmidt er det for mye fokus på det tekniske og ikke materialvalg og dertil uforming. Se de fine bildene.

Grüner fotball vant 20.000 kroner i en Facebook kampanje avholdt av Schala & Partners. (Se video og bilder) Joachim Schala ønsket å gjøre noe for nærmiljøet på Grünerløkka, og nå får klubben endelig frie midler som ikke er bundet av sponsorene.

Følg oss på Facebook, og god 17. Mai.

Click to add a comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

More in Eiendom