Eiendom

Ukens høydepunkter av eiendomsnyheter

Ukens høydepunkter av eiendomsnyheter

I uken vi har lagt bak oss, har det blitt solgt leiligheter kraftig over takst og vi har fått en overraskelse fra Norges Bank. Det var ventet et rentekutt på onsdag, men Øystein Olsen beholdt styringsrenten uendret. Dette kan ha sammenheng med at pris statistikken for April måned, viste en oppgang på 1.3% (dobbelt så mye som i Mars måned). Sentralbanksjefen frykter en boligboble.

Oppussingsobjekt på Bolteløkka ble solgt for 10 millioner kroner, der prisantydning var 8.5 millioner kroner. Terje Tinholt i Nordvik & Partners var ikke overrasket, og forventet god interesse i forkant.

VG skriver om paret som selger boligen sin, og gir 5% av summen til jordskjelvoffrene i Nepal.

Nina Kormilitzine kommenterer prisoppgangen i April: Vil dette ingen ende ta?

Konkurransetilsynet og Norges Bank sier nei til Finanstilsynet sitt forslag om innstramminger i boliglånspraksisen. De ønsker andre tiltak, men det er uklart hva alternativene er.

I morgen åpner Nedre Foss Gård, som har blitt pusset opp for 50 millioner kroner. Gården ligger like ved Mathallen på Grünerløkka, og den ærverdige bygningen huset i gamledager Friedrich Grüner, som gav navn til bydelen Grünerløkka.

Click to add a comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Eiendom

More in Eiendom