Eiendom

To visninger i dag og et flott prosjekt etter helgen

To visninger i dag og et flott prosjekt etter helgen

Lillian Ch. Nilsen i Privatmegleren Allé går en spennende visningsrunde i møte. Det nye meglerforetaket har lagt ut to byggeprosjekter i ett sameie i Risalléen 33. Det består av fem leiligheter i et stort bygg, og fire sammenhende rekkehus. Alle enhetene har svært høy standard, men vil muligens tiltrekke seg ulike kjøpegrupper. Lillian forteller Nestehelg.no følgende:

«Rekkehusene vil nok tiltrekke seg unge par med og uten barn som ønsker seg større plass i et meget veletablert område.»

«Leilighetene ligger i prisklassen 6.5 millioner til 20 millioner, og typiske kjøpere av de dyreste leilighetene er de som har solgt enebolig i området og ønsker mindre havearbeid.»

Begge prosjektene har visning på mandag klokken 16.00 og tirsdag klokken 17.30. I leilighetsbygget er det mulighet for å komme inn, mens på tomten for rekkehusene vil det være mulig til å se oppmålingen.

44_405498243_xl


 

Tommy Friestad i BOA Eiendomsmegling Oslo Vest har visning allerede i kveld på Neuberggata 5 B like ved Vestkanttorget.  Leiligheten er på 97 m2 og ligger ute for 5.9 millioner kroner. Her får du fire rom og klassiske frognertakhøyde med stukkatur og rosetter. Visningen er klokken 18 i kveld (torsdag)

«Vestkanttorget er populært fordi det ligger midt mellom Frogner og Majorsturen, men allikvel i et lite trafikkert område»

98_71503179_xl


Jens Christian Killengreen og André Aubert skal ha visning på en enebolig i Slemdalsveien 30 C kl 18.00 i dag. Boligen er på nesten 360 m2 og har en prisantydning på 12 millioner kroner. Dette er som kjent et populært område for barnefamilier, men denne boligen har i tillegg en flott have.

«Selv om boligen har stor grunnflate, er planløsningen svært arealeffektiv. Vedlikeholdet har vært godt siden oppføring. Her får du en veldig stor bolig for 12 millioner kroner»

De arrangerer en visning i dag klokken 18.00.

86_1764403302_xl

Click to add a comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Eiendom

More in Eiendom