Meglere

Slik skal Nils O. M. Nordvik og Christian Aamodt erobre bredden i eiendomsmarkedet

Slik skal Nils O. M. Nordvik og Christian Aamodt erobre bredden i eiendomsmarkedet

De har store ambisjoner, Christian og Nils bobler over av entusiasme. Endelig skal de få vise seg fra alle sider – de selger ikke bare Norges dyreste boliger, men også «melk og brød» til folket. Har du en mindre leilighet i området er du hjertelig velkommen inn til en boligprat. De er opptatt av å få frem dette, og Nordvik & Partners Bygdøy Alle´ skal derfor avholde en kampanje i Juni måned. Alle som signerer oppdrag på mindre leiligheter – er med i trekningen av en langweekend i syd-europa. Fire turer skal de deles ut! Dette er en av mange nyheter vi kan vente oss fra Nordvik & Partners Bygdøy Allé fremover. De er klare for å erobre bredden i eiendomsmarkedet.

Christian Aamodt har tre titler: daglig leder, megler og Ironman. Idretten der han svømmer, sykler og til slutt løper maraton. Ja, han er en av de som kombinerer karriere og idrett – begge på høyt nivå. Nils O. M. Nordvik er også aktiv innen idrett, få følger han ned OL løypa på Kvitfjell. Senioren har en lang karriere bak seg med mange rekordsalg. Likevel tror han ikke at vi er lei av å se på han – nye ideer kommer hver dag, og det å vise seg fra flere sider er noe han gleder seg til. Vi lever i 2015 og vi skal vise at vi følger med i tiden. Har du lyst til å trene med Christian kanskje? Med en garanti om at du blir utslitt, skal du ikke se bortifra at nettop denne anledningen vil by seg.

«Vi skal være sånn, har du sett Nordvik & Partners Bygdøy Allé på Facebook??»

Nils og Christian

Nå legger dere en høy list for hva publikum kan forvente seg?

Absolutt. Vi er de som hopper høyest, og da må vi ha noe å strekke oss etter. Sosiale medier er kommet for å bli, mye – kanskje nesten alt av fremtidens boligannonsering ligger her. Vårt luksussegment krever en annen form for markedsføring, og vi bruker alle kanaler.

Nils har flere boliger i skuffen, og disse skal vises frem på en helt unik måte. Han kan si så mye som at dette blir noe vi aldri har sett tidligere. Er du en av de spesielt inviterte vil opplevelsen starte allerede ved din egen dørterskel. Neida, det skal ikke lande et helikopter i hagen din – men luksusfølelsen treffer deg likevel. Denne type boliger og nye former for visninger er noe de gleder seg til å vise frem.

«Vi skal vise at vi er best på luksussegmentet. Selger vi boligen din, selger vi også en opplevelse. Å delta på våre lukkede visninger skal være helt spesielt – barna er også hjertelig velkommen!»

Nils forteller ivrig om fordelsprogrammet de har til utforming. Er du kunde her, skal du føle deg ivaretatt. Christian kan nevne så mye som at klær, kosmetikk, eksklusive matvarer og ikke minst byggevarer er noe som står på agendaen.

«Vi skal gi den aller beste opplevelsen – også fremover i tid.»

 

Følg Nordvik & Partners Bygdøy Allé på Facebook!

More in Meglere