Eiendom

Slik kjøper du leilighet i et nybygg!

Slik kjøper du leilighet i et nybygg!

Nestehelg.no har vært på visning på Nybyen på Økern, og snakket med selger Christoffer Pedersen om hvordan man kjøper leilighet i et nybygg. Selvaag Bolig er en av Norges største boligbyggere, og ved overgangen til 2015 hadde selskapet 1388 boliger under bygging. Selskapet bygger i alle de største byene i Norge, og strategien er å bygge i nærheten av et kollektiv eller trafikk knutepunkt. Selvaag Bolig har egne selgere i stedet for tradisjonelle eiendomsmeglere. 

Hvorfor er det annerledes å kjøpe av Selvaag Bolig?

IMG_8766

«Hvert prosjekt har et eget salgsapparat. Det betyr at vi har høy kjennskap til prosjektene og god tid til kunden. Vi ønsker at prosessen skal være tilpasset kundens behov.»

En stor fordel ved å kjøpe nytt er at det opereres med faste priser, og det betyr mindre stress enn i bruktboligmarkedet. Boligprosjektene blir lagt ut på nettet og i ulike annonser, og det blir annonsert salgstart god tid i forveien. Deres prinsipp er at førstemann til mølla får den leiligheten de har sett seg ut.

Arbeidshverdagen til Christoffer Pedersen er noe ulik andre eiendomsmeglere. De holder faste visninger i visningslokaler og leiligheter hver uke, slik vil man kunne se på modellene og snakke med selger flere ganger før man tar en avgjørelse. Resten av tiden går med til å følge opp interessenter som har meldt seg. På salgskontoret på Ullern har de også modeller av prosjektene, så det er ofte interessentene kommer innom for en nærmere titt og en kaffe før de tar en endelig avgjørelse.

«Vi tar oss god tid med alle kjøperne, slik at de får tilstrekkelig informasjon. Ved å yte god service, vet vi at kjøpsopplevelsen blir positiv, som er den beste langsiktige markedsføringen. Selvaag Bolig skal bygge boliger i mange år frem over»

Prosjektet Nybyen på Økern. 

«Da vi lanserte prosjektet sov det folk i kø utenfor her for å sikre seg en bolig. Det var ikke noe vi oppfordret til, men ikke noe vi kunne nekte de. Vi kjørte opp kaffe om morgenen og litt pizza på kvelden og sørget for at de hadde det så bra som mulig.»

Christoffer Pedersen forklarer at det kan bli annerledes på byggetrinn C, fordi leilighetsmiksen er annerledes. «Nå er det flere tre og fireroms leiligheter, og det er gjerne for de billige to-roms leiligheter folk sover i telt utenfor, men man vet aldri.»

Nybyen byggetrinn C, er på 104 leiligheter totalt, der man kan velge mellom morgen eller kveldssol på terrassene. Prisene går fra 3 millioner for en to-roms, til 4.2 millioner kroner for en fire-roms. Her kan finner du prospektet med oversikt over alle leilighetene.

Prosjektet har salgstart på lørdag 9. Mai klokken 12.00, og da gjelder det å ha bankfinansiering og kjøpsskjema klart.

Et enkelt skjema 

Kjøpetilbudsskjema fylles ut for den leiligheten du ønsker å kjøpe og leveres en av selgerne. I etterkant blir man innkalt til et kontraktsmøte, der man signerer en lengre kontrakt. Etter det, kan man planlegge utflytting fra eksisterende bolig. Visste du at Selvaag Bolig har en avtale med Krogsveen, slik at du effektiv kan selge boligen din etter at du har kjøpt en Selvaagleilighet?

I tillegg er Selvaag Bolig blant de flinkeste boligbyggerne på nett og visuell presentasjon. Der finner du god informasjon om prosjektene. I tillegg kan du alltid kontakte en av selgerne, som f.eks Christoffer Pedersen på cp@selvaagbolig.no

Skjermbilde 2015-05-06 kl. 08.53.03

Click to add a comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

More in Eiendom