Meglere

Majorstuen eller Majorstua? Her får du svaret!

Majorstuen eller Majorstua? Her får du svaret!

På 1700 tallet var Majorstua et bevertningssted på østsiden av Sørkedalsveien. Her kunne handelsfolk, bønder og reisende leske strupen på denne viktige inn og utfartsveien fra hovedstaden. Det var ikke innehaver Michael Wilhelm Sundt som gav navnet til stuen, men kallenavnet oppstod hos gjestene. Under dansketiden ble navnet nedtegnet. Som følge av dansk skriftspråk ble derfor navnet Majorstuen. Allerede for tre hundre år siden var det altså ulik benevnelse på området, akkurat som i dag.

I dag er Majorstuahuset fyllt opp med restauranter, kiosker, legekontor, apotek og t-banestasjon. Krysser man lyskrysset og går noen få meter opp Bogstadveien, vil man treffe Jacob Aalls gate. Fra skobutikken på hjørnet er det lett å se skiltene til Nordvik & Partners Majorstuen, som ligger i nummer 17.

Kontoret med lokal forankring

Meglerfilialen ble etablert i Mars 2007, men det har vært meglerkontor her siden 1999. Eiendomsmegler og partner Kjetil Nilssen har jobbet her i ti år. «Jeg var en av de heldige som fikk tilbud om å fortsette under Nordvik & Partners paraplyen». Nilssen kjenner dermed området godt, og er blant de mestselgende meglerne på Majorstuen. «Lokal tilknytning er alltid viktig, ettersom priser og behov varierer fra bydel til bydel»

Ketil artikkel 1 retusjert

I 2011 ble kontoret utvidet ved å slå ned veggen til nabolokalet. Det ble i denne anledning gjennomført en stor oppussing. Daglig leder John Theodorsen forteller at de har store ambisjoner om å ta ytterligere markedsandeler og befeste den dominerende posisjonen i området. «Vi fokuserer på leiligheter med 1-5 rom, noe det er mange av på Majorstuen».

«Vår styrke er vår lokalkunnskap, meglernes erfaring og vilje til å gi kunden det lille ekstra. Gå gjerne forbi vårt kontor en sen kveld, ikke bli overasket om det sitter flere og jobber der. Vi er en godt sammensveiset gjeng som drar i samme retning og bistår hverandre for at hver enkelt boligtransaksjon skal bli den beste. Godt fornøyde kunder er ikke godt nok»

Lever og ånder for Majorstuen

«Kontoret har i dag den høyeste markedsandelen på Majorstuen. Jeg ville personlig aldri solgt noe som helst selv uten å ta kontakt med markedslederen – det er som regel en årsak til at de ligger i tet. Vi tåler konkurranse. Har man nesten valgt en annen megler, vil jeg anbefale at man i hvertfall sjekker oss ut, før man underskriver oppdragsskjema. «

John Theodorsen er en engasjert meglersjef. Han har jobbet som megler i 15 år, og hjelper gjerne kundene med hele prosessen.

John artikkel 1

«Vi gir mer enn gjerne råd om hva du bør gjøre med boligen før du skal selge, vi hjelper til med gratis verdivurdering og skaffer deg det beste tilbudet innen finansiering og forsikring.»

Til slutt, heter det Majorstua eller Majorstuen?

Vi er Nordvik & Partners Majorstuen,

Velkommen til oss!

More in Meglere