Meglere

Kristian Ask og Frederick Horntvedt går inn med hodet først

Kristian Ask og Frederick Horntvedt går inn med hodet først

Megleryrket er salg! Som eiendomsmegler er det å finne motivasjon i hverdagen ekstremt viktig. Det stilles høye krav til prestasjon og leveranse, både potensielle kjøpere og selgere har forventninger til et presisjonsnivå og en tilgjengelighet som er vanskelig å forestille seg, noe man ikke finner maken til i andre yrker. God planlegging og gjennomføring av et hvert salgsoppdrag er avgjørende for å oppnå best mulig pris og lykkes som megler. Her får du et innblikk i hva som motiverer to unge eiendomsmeglere!

Kristian Ask og Frederick Horntvedt er unge og begge medeiere på meglerkontoret Nordvik & Partners avdeling Frogner. Dette er et av norges mestselgende eiendomsmeglerkontor og naturligvis en attraktiv arbeidsplass for ambisiøse eiendomsmeglere.

Hva gjør dere til gode meglere, og hvorfor skal kundene velge akkurat deg?

bilde FHKristian Ask: «Mitt engasjement er større enn noen andre i bransjen. Ingenting gjøres halvveis. Jeg går inn med hodet først i enhver salgsprosess, noe som kommer kundene mine til gode. Det er et gjennomarbeidet produkt som gir best salgspris i samtlige av mine prosesser, aldri tilfeldigheter»

Frederick Horntvedt: «Flere av mine kunder har gitt meg ros ved å si at jeg alltid er på ballen. Min telefon er aldri tom for strøm! Ærlighet og klare tilbakemeldinger er avgjørende for å bygge tillit. Det er ikke noe poeng å love noe man ikke klarer å holde. Jeg er alltid på plass for mine kunder og er brennende opptatt av at de skal fatte riktige beslutniger – alltid! Med dette i bakhodet gir jeg alltid 110% for å oppnå best mulig pris for mine selgere!»

Hva motiverer dere?

Kristian Ask: «Rekorder og fornøyde kunder. Jeg involverer selgerne mine i hele salgsprosessen. Dette fordi selger kjenner objektet best. Jeg bruker ekstremt mye tid i forarbeidet slik at jeg kan stå på visning og fortelle om boligen, sameiet og området, som om jeg bor der selv. Dette gir gode salgspriser og fornøyde kunder som anbefaler meg videre – Dette motiverer meg!»

Frederick Horntvedt: «Jeg finner motivasjon i mål og for meg er målet høy pris. Det er ikke å legge skjul på at jeg er et konkurransemenneske, det opplever selgerne mine daglig og tilbakemeldingene etter å ha levert mer enn forventet er en ekstrem motivasjon. Det gir meg lyst og evne til å levere, gang på gang, hver dag!»

Er det en spesiell historie fra din karriere du husker godt?

Kristian-Ask-620x350

Kristian Ask: «Da jeg skulle vise frem en leilighet i en bygård på Grønland, der det bodde to personer. På en forhåndsvisning kveldstid, hadde vi jobbet oss gjennom leiligheten og åpnet soveromsdøren… Vi var ikke alene i leiligheten allikevel.»

Frederick Horntvedt: «Jeg liker å si at samtlige av mine 500 salg er unike. Med en god salgshistorie er et boligsalg jeg gjennomførte med min kollega Fredrick Haarr i fjor. Etter å ha vurdert huset til 12.5 millioner, som både selger, andre meglere og jeg selv mente var i høyeste laget, gjennomførte vi en kanonvisning og hadde god interesse for boligen. Etter en travel budrunde og beinharde forhandlinger ble huset solgt for 16 millioner. Så overskrifter om «en million over takst» gjelder rett og slett ikke for meg!»

Følg Nordvik & Partners avdeling Frogner på Facebook

 

Kristian Ask er aktuell med en visning på søndag og mandag på en fantastisk 4-roms leilighet på Bislett. Leiligheten har 3.5 meter takhøyde, rosetter og stukkaturer. Romløsningen blir karakterisert som svært god. Adressen er Pilestredet 68 A.

Frederick Horntvedt har en visning allerede i morgen på en leilighet i Huitfeldts gate 6. Beliggenheten er skjermet og hele leiligheten er totaloppusset i 2015. Her kan du få fem-rom for 5.7 millioner kroner. 

Vil du at Kristian eller Frederick skal ta en kikk på din bolig så har begge mulighet allerede i dag!

More in Meglere