Eiendom

Hvilke visninger bør man følge i helgen?

Hvilke visninger bør man følge i helgen?

Tommy Stensrud i BOA Eiendomsmegling Oslo Øst, skal avholde visning på Colletts gate 9B på Bislett. Leiligheten er på hele 154 m2, og prisantydning er 7.5 millioner kroner. Tommy fremhever terrassen, som har både morgen og kvelds sol, og kan videre fortelle:

«Dette er en klassisk leilighet med høyt under taket, stukkatur, rosetter og himling, selv om alle rom er pusset opp de seneste årene.»

Visning er på søndag klokken 16.00.


 

Klokken 12 på lørdag er det salgstart på 104 leiligheter i byggetrinn C Nybyen Økern. Tidligere denne uken skrev vi en artikkel om salgsprossene, som du kan lese her, eller høre på vår podcast der vi nevner prosjektet her.

 


 

04-e1430059955391Jens Christian Killengreen og André Aubert i Nordvik & Partners skal ha salgstart på 23 leiligheter i Osterhausgata 12. Det er et prosjekt som blir kaldt 012, og de skal ha lanseringsevent i bakgården på lørdag klokken 14. André gleder seg til visning i morgen:

«Dette blir en annerledes visning, der vi stiller med  DJ og mat fra Villa Paradiso i bakgården».

VG skriver i dag om de som har sovet i telt for å sikre seg en leilighet i prosjektet.


 

Jo Fossum i EklundOsloNewYork inviterer til åpent hus i Fjellgata 23 klokken 16.00 lørdag. Det blir servert lett mat og Kim Huuse skal snurre plater. Leiligheten er på 288 m2 og ligger ute for 14.900.000 kroner.

3973121

Du kan se en kort video av leiligheten ved å trykke her: http://replayapp.com/v/YOrVptW1bT/?s=email&autoplay=1


 

Ønsker du gratis verdivurdering i noen av disse områdene? Ta kontakt for en uforpliktende samtale.

Click to add a comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Eiendom

More in Eiendom