Nybygg

Derfor har Holmenkollen blitt mer populært

Derfor har Holmenkollen blitt mer populært

Holmenkollens høyeste punkt, Tryvann, ligger 371 meter over havet. Området har alltid vært populært for friluftsmennesker, og skihoppet trekker 1 million besøkende hvert år. Her brakk Oddvar Brå staven, her går Therese Johaug inn til gull. Det var først da året ble 1900 at boligbyggingen skjøt fart, ettersom Holmenkollenbanen ble bygget og dermed sikret god fremkomst for beboerne. Strøket har vært preget av villabebyggelse og fortetning de siste årene, men har klart å beholde sitt særpreg og høye prisklasse.

820x550 Vi har tatt en prat med megler Lillian Ch. Nilsen i Privatmegleren Allé, som forteller at bointeressen fra sportsinteresserte voksne har økt betraktelig de siste årene.

«Holmenkollen har alltid vært en sportsarena, og det er ikke bare organisert ski idrett som dominerer, men alle typer utendørsaktiviteter»

«Det er sykkelkonkurranser som klatrekongen, bedriftsarrangement som Holmenkollstafetten, aking i korketrekkeren og off-road sykling i Nordmarka»

«Det starter allerede etter Smestadkrysset. Kjører man forbi Readybanen er det første man ser barn og unge som spiller fotball eller bandy. I Holmenkollveien er det umulig å ikke kjøre forbi ivrige syklister på vei opp eller ned. Aktivitetsnivået er høyt, og det tiltrekker seg naturligvis innflyttere med samme interesse»

I tillegg kan Lillian Chr. Nilsen fortelle at mange kjøpere i området ofte er barnefamilier som vil ha tilgang til gode skoledistrikter.

«Skoleresultatene på de tilknyttede barne og ungdsomskolene, ligger i toppsjiktet i Oslo.»

Slik det blir beskrevet i mediene og begrunnet i resultatene fra de nasjonale prøvene.

Utbygger Ståle Elstad i Sigdal Eiendom bygger nå fire eneboliger på i Måltrostveien 1. Boligene er på 234 m2 med garasje for to biler og ligger i prisklassen 11.8 millioner til 12.4 millioner kroner.

Da Nestehelg.no var på befaring på eiendommen, slo det oss at plasseringen av eneboligene og utnyttelsen av tomten, var svært gjennomtenkt.

Ståle Elstad forteller at utnyttelsesgraden er 12%, mot 24% på tilsvarende prosjekter lenger ned i området. Dette gir større uterom og privatsfære.

«Hovedmålet var at alle boligene skulle få mest mulig sol og utsyn / utsikt, samt det  å plassere husene til minst mulig sjenanse fra eksisterende naboer«

Boligene er lagt ut for salg, og visning avholdes:

Søndag 31.05 kl 16.00-17.00

Tirsdag 02.06 kl 18.00-19.00

Alle spørsmål kan stilles til Lillian Chr. Nilsen i Privatmegleren Allélcn@privatmegleren eller på tlf 90 56 94 31 

Skjermbilde 2015-05-22 kl. 17.40.26

 

Skjermbilde 2015-05-22 kl. 17.40.58

Artikkelen er sponset av Privatmegleren Allé. Bildene er fra egen database og skiforeningen.no

Click to add a comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

More in Nybygg