Eiendom

Ukens godbiter fra pressen

Ukens godbiter fra pressen

Det har vært en aktiv uke i eiendomsmarkedet, og nå gjøres det klar til vårslippet etter påsken. Nestehelg.no har vært på filming av en loftetasje, der en utbygger har laget 4 penthouseleiligheter i Camilla Colletsgate 20. Der ble det filmet med drone, som krevde en spesiell tillatelse fra kommunen fordi det lå en ambassade i området. Les om den dramatiske klausulen neste uke, men her er ukens godbiter fra pressenorge:

Hegnar skriver om de fire bydelene i Oslo som vekter så tungt i pristatistikken, at de drar hele prisoppgangen i Mars. Sagene, Grünerløkka, Gamle Oslo og Frogner har så stor omsetning at det dominerer landsbildet.

Oslo kommune prøver å gjøre Ulven og Ulvensplitten beboelig. Her har de planene klare for 1000 boliger og parkarealer.

E24 har en klikk og kikk artikkel om boligen til Ole Robert Reitan. Her kan du se en flott bildekarusell fra huset han prøver å få 35 millioner for på Nesøya.

Nina Kormilitzine skrev om pristatistikken for Mars på Nestehelg.no. Hun kommer også med spådommer for det neste kvartalet.

Click to add a comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Eiendom

More in Eiendom