Eiendom

Ukens høydepunkter fra mediene

Ukens høydepunkter fra mediene

Det har vært en busy uke for Nestehelg.no. Vi har vært på flere locations og laget artikler som blir publisert neste uke, og inngått en avtale med en stor utbygger i Osloområdet. Her ser dere hva vi synes var interessant hos de andre eiendomsmediene denne uken:

Per Jæger mener det bygges 10.000 færre boliger enn etterspørselen skulle tilsi. Helt riktig!  Befolkningen vokser, flere stifter familie og antall førstegangskjøpere øker år for år. Det sier seg selv at vi må ha en aggresiv boligbyggepolitikk i Norge, men har vi det?

Kommunen ønsker å bygge et «energibygg» i Bjørvika som skal levere fjernkjøling til området. Flere redaksjonen har snakket med kaller bygget «kaldt» og «dystopisk». Vår egen reaksjon på store grå betongkonstruksjoner er at det kun kreves noen få grafittiverk for at dette blir noe helt annet enn forespeilet..

Christian Dreyer og Trygve Hegnar diskuterer boligprisfallet i Stavangerområdet. Prisene falt 0.3% forrige måned, og kan dette forsterkes i månedene som kommer?

Rekrutterer Nina Kormilitzine er nå ute med en stillingsannonse der hun søker en selvdreven megler med 1-3 års erfaring for et velrenomert firma på Oslo Vest. Hun kan kontaktes på nina@estateconnection.no

 

Click to add a comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

More in Eiendom