Eiendom

Tre visninger vi følger til helgen!

Tre visninger vi følger til helgen!

27_1108393760

Marius Dahl og Ronny Ruud i Privatmegleren hviler ikke på laurbærene etter påske. De er i full sving med flere visninger denne helgen, men den desidert mest attraktive er Elisenbergveien 37. Leiligheten er på 77 m2 med to soverom, stue, kjøkken og bad, men det aller viktigste er at den har kombinasjonen av heis, terrasse og garasjeplass. Prisantydning er 6.1 millioner kroner.

«Nesten alle kjøperne vi har i Frognerområdet etterspør terrasse, heis og egen garasjeplass, og det er sjeldent du får dette ned til 6 millioner kroner på ett og samme objekt.»

Marius forteller at garasjeplasser i området blir solgt for 500-750.000 kroner, og i dette teglstensbygget får du en stor parkeringsplass i en lukket garasje/kjeller.  Visning er førstkommende søndag kl 12 og mandag kl 17


28_1783180052

Tommy Stensrud i BOA Eiendomsmegling Oslo Øst skal ha visning i Thunes Vei 4A førstkommende søndag kl 14.30 og mandag kl 17.00. Boligen ligger i paralellgaten til Madserud Allé. Prisantydning er 6.9 millioner kroner og leiligheten har en 90 m2 stor terrasse. Her følger det også med 2 garasjeplasser, mens leiligheten ligger i en rolig gate. Tommy kan fortelle at:

«Badet er påkostet for flere hundre tusen, og du kan faktisk bygge ut boligen hvis du ønsker, men da må man stjele av den fine terrassen. Hadde jeg selv flyttet til byen, hadde denne leiligheten vært et sterkt alternativ»


46_1838024422

Nina Hauge i DNB Residens har en visning på søndag (Kl 14) og to visninger på tirsdag (kl 11.30 og kl 17) på Inkognitogata 9. Leiligheten har 5 soverom, og ligger ute til 11.9 millioner kroner. Det følger med en hageflekk og en fast parkeringsplass, i tillegg til gjesteparkering. Objektet ligger i en enveiskjørt gate, noe som gir stille omgivelser. Nina mener denne leiligheten kommer til å bli populær for barnefamilier.

«Hvis du ønsker å bo i byen med hele familien, er dette et perfekt alternativ. God plass og alle fasiliteter, i tillegg til en egen inngang til loftsetasjen, hvis man ønsker å huse en au pair.»

 

Click to add a comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

More in Eiendom