Eiendom

Penthouse med 3.3 m høye arker på Frogner

Penthouse med 3.3 m høye arker på Frogner

Arktitektene R21 har tegnet et unikt penthouseprosjekt for utbygger Lars Håvi og Christian Kaas, og nå er det salgstart førstkommende helg. Nestehelg.no har fulgt siste del av prosjektet, der vi også var med filmteamet som lagde videoen over.

En leilighet på 81 m2 er lagt ut for salg til 7 millioner kroner, og megler Martin Ruud i Privatmegleren arrangerer visning Søndag kl 15.00 og Mandag kl 17.00

Da Nestehelg.no var i leiligheten var det de spesielle arkene som er bygget ut gjennom taket, som fanget oppmerksomheten. De er 3.3 meter høye og taket er godt over 4 meter høyt. Utbyggerne måtte søke byantikvaren for å få lov til å bygge så store og unike arker i et gammelt bygg.

E24 hadde i dag en artikkel om prosjektet, der de også intervjuet Bård Folke Fredriksen om oppmykning av reglene for loftsleiligheter. Det er uttalt politikk at man nå skal kunne utnytte araelene bedre, for å få plass til flere folk i byen.

Lars Håvi mener høye vinduer gir bedre livskvalitet.

«Det er ingen tvil om at utsikten og romfølelsen blir annerledes med slik høye vinduer. I tillegg gir det naturligvis mye lys»

84_319135920_xl

Utbygger Lars Håvi forteller også at når man bygger ut et slikt prosjekt, vil det gi et løft til hele bygården, noe som er fordelaktig for alle parter.

«Det er alltid et etterslep på vedlikehold på gamle bygårder, og ved å selge loftet, fikk sameiet frigjort betydelig likviditet»

Nye eiere og eksisterende beboere vil dermed nyte godt av de store investeringen som har blitt gjort. Det er også verdt å nevne at kunstner Mette Kaspara Bakke brukte det tidligere loftet som ateliet.

84_386347103_xl

 

 

 

View Comments (2)

2 Comments

  1. Pingback: Hvordan gikk visningen i Camilla Collettsvei 20? – Neste Helg

  2. Pingback: Her er de fantastiske resultatene etter helgen! – Neste Helg

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Eiendom

More in Eiendom