Eiendom

Markedstemperatur – våren 2015

Markedstemperatur – våren 2015

Vi er i tidsrommet for det tradisjonelle «vårslippet», da mauertuen for alvor pleier å røre på seg. Følger vi historisk trend i år, eller skiller 2015 seg ut? Og det alle lurer på: når er siste frist for å gjøre gode salg før sommeren?

Redaksjonen i Neste Helg har tatt pulsen på boligmarkedet, og eiendomsmegler Vidar Tangstad hos Schala & Partners letter på sløret.

FullSizeRender (1)Hvordan vil du beskrive markedet akkurat nå?

Hittil i 2015 har vi solgt 162 boliger, noe vi er svært fornøyde med. Det er flere boliger i markedet nå enn tidligere i år, men det bærer ikke preg av noe enormt «vårslipp». Sammenliknet med foregående år er det p.t. færre boliger for salg. Det ser ut til at markedet har blitt noe mere balansert, men dette endrer seg fra uke til uke. I Mai kan vi vente oss et mer uforutsigbart boligmarked – det blir spennende å følge med!

Når er «siste frist» for kunden å sette i gang med salg før sommeren?

Vi jobber hele sommeren. Juli viser seg år etter år som en god salgsmåned. Med færre boliger på markedet, er det store sjanser for å treffe den rette kjøperen. Hos oss skreddersyr vi den optimale salgsplanen for hver enkelt kunde, uavhengig av fellesferie.

Mai måned består av flere helligdager, hvordan legger dere opp visningene?

Flere av helligdagene i Mai måned blir benyttet som vanlige visningssønager. Unntaket er 17 Mai som i år faller på en søndag: denne dagen får naturligvis ingen av våre meglere lov til å tenke på jobb, men heller ta seg et velfortjent avbrekk og feire nasjonaldagen vår.

Følg meg på Twitter: @nkormilitzine

Click to add a comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

More in Eiendom