Eiendom

– Her vokste jeg opp på Høvik!

– Her vokste jeg opp på Høvik!

Til helgen er det visning på Jenshaugveien 10 på Høvik, som er en enebolig på 273 m2 med prisantydning 9.2 millioner kroner. Vi har tatt en prat med Jostein Hedenstad, som vokste opp her for over 20 år siden.

«Jeg gikk på Høvik Verk barneskole og Ramstad ungdomskole, og da gikk jeg til skolen uten følge av foreldre. Om sommeren badet vi ved siden av Henie Onstadsenteret»

Ikke bare er området barnetrygt, med fine oppvekstforhold, men Josten Hedenstad kan fortelle om et rikt aktivitetstilbud i nær avstand. Høvik IF med både fotball og bandy, i tillegg til den populære Høvikjoggen hver onsdag. Kolsåsbakken og Kirkerud, ligger i nærheten, samt gode turmuligheter rundt Henie Onstad senteret.

Eiendomsmegler Jens C. Killengreen i Nordvik & Partners mener man får mye for pengene, ettersom boligen er oppgradert kontinuerlig. Nye rør i rørsystem, nytt takdekke og varmekabler i innkjørselen.

«Et spennende moment med denne eiendommen, er at de har vedtatt flytting av E18 lengre vekk fra boligen, det kan gi en fin gevinst når omleggingen er ferdigstilt».

Killengreen ønsker velkommen til visning søndag 12. April kl 12.00 og tirsdag 14. April kl 18.00.

  • På mandag tar Nesthelg.no en prat med Jens C. Killengreen og Andre Aubért i Nordvik & Partners om hvordan første visning har gått. Følg med!

Bildene er tatt av fotograf Even Schjenken – Evenfoto.no

30_1456516410_xl

30_319671477_xl

30_432109794_xl

View Comments (2)

2 Comments

  1. Pingback: Ukens pressklipp – Neste Helg

  2. Pingback: Slik gikk det på visning på Høvik! – Neste Helg

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

More in Eiendom