Eiendom

Fasit etter ukens budrunder

Fasit etter ukens budrunder

Tommy Stensrud i BOA Eiendomsmegling Oslo Øst serverte kald drikke til nærmere 30 besøkende i Thunesvei 4. Etter en budrunde gikk leiligheten for 7.1 millioner, som var 200.000 kroner over takst. Kjøperne var et par i 50 årene.

Nina Hauge i DNB Residens bistod salget av Inkognitogata 9, som hadde hele fem soverom. Prisen ble 11.8 millioner kroner, som var noen få titusener under prisantydning. Kjøperen var som ventet en barnefamilie, som bodde et stenkast unna i Camilla Collettsvei, men trengte større plass.

Marius Dahl i Privatmegleren Aveny kom ikke i mål med Elisenbergveien 37, der er det ny visning førstkommende tirsdag klokken 17.00

 

 

Click to add a comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

More in Eiendom