Video

Dronefilming av Camilla Collettsvei 20

Dronefilming av Camilla Collettsvei 20

Nestehelg.no var med AVIA Produksjon AS og 3D Estate AS på location, der oppdraget var å filme toppetasjen av en bygård med drone. For å fly i sentrumsområdene må man søke kommunen om tillatelse, og denne gangen dukket det opp en utfordring; Få meter fra Camilla Collettsvei 20, ligger den italienske ambassaden. Slike utenrikstjenester er ikke videre interessert i å bli filmet fra luften. Dette løste seg ved at AVIA Produksjon AS undertegnet en klausul om at en kopi av alt film materialet ble overlevert ambassaden i etterkant.

Siden filmingen skulle foregå i et trafikkert område, valgte Aviagutta å bruke en styrmann og en kameramann under opptaket. De skøt tre vinkler på bygget, og solforholdene viste seg å være gode for 4k kameraet som hang under dronen.

Camilla Collettsvei 20 prosjektet, er en utbygging foretatt av Håvi Eiendom. De har bygget ut et råloft, til fire penthouse leiligheter. Prosjektet er ikke lansert enda, men vi kommer tilbake med flere detaljer.

På tirsdag skal AVIA filme innvendig, og Nestehelg.no får være med på prosessen. Onsdag rykker Håvi Eiendom ut den første annonsen på boligprosjektet.

AVIA Produksjon AS er et selskapt som produksjonshus som driver med film og visuelle presentasjoner. De kan filme live events, lage promovideoer, avanserte eiendomsannonser og alt av video/foto.

DSC_0713 DSC_0721

View Comments (1)

1 Comment

  1. Pingback: Hvordan gikk visningen i Camilla Collettsvei 20? – Neste Helg

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

More in Video