Eiendom

Disse 3 visningene følger vi denne helgen

Disse 3 visningene følger vi denne helgen

97_460642418Nina Hauge i DNB Residens kan melde om stor interesse i forkant på en leilighet i Eckersbergs gate 13 A. Prisantydning er 5.9 millioner kroner for 88 m2. Leiligheten har høy standard med godt lys. Visning er klokken 14.00 på søndag, og 17.00 på mandag.

«Vi har fått flere telefoner i forkant av visning, så her forventer jeg faktisk godt oppmøte og et salg. Man må være forsiktig med å bygge opp forventninger, men markedet for leiligheter med høy standard i denne prisklassen har vært sterkt hel våren»

 

KORREKSJON: Leiligheten i Eckersbergs gate ble solgt før visning til 6.2 millioner kroner.


08_1388391683

Utbygger Gard Aleksander Edna står bak oppussingen av Oscarsgate 41 A, der megler Kathrine Malt i Sem & Johnsen skal ha visning klokken 12.30 på søndag. Prisantydning er 9.350.000 kroner for 120 m2. Kathrine kan fortelle Nestehelg.no følgende:

«Leiligheten er bygget for en optimal planløsning. Det store soverommet har walk in closet og privat bad. Kjøkkenet er re-designet med fullt Mieleutstyr, to ovner og ekstra seperat frys. Alt alt er den fiks ferdig for et kresent publikum, og det er verdt å nevne parkeringsplass og grønne omgivelser.»

 


60_2080954641I Seilduksgata 33 A på Grünerløkka skal Tommy Friestad i BOA Eiendomsmegling Oslo Vest selge en toppleilighet i et bygg oppført i 2012. Prisantydning er satt til 5.7 millioner kroner for 87 m2. Tommy skal ha visning på klokken 14.00 på lørdag, 12.30 på søndag og 18.00 på tirsdag.

«Bygget og leiligheten fremstår som helt nytt, selv om det er noen få år gammelt. Her er det perfekte solforhold hele dagen på terrassen og leiligheten fremstår naturligvis som svært moderne, med et påkostet kjøkken.»

 

 

View Comments (1)

1 Comment

  1. Pingback: Her er de fantastiske resultatene etter helgen! – Neste Helg

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

More in Eiendom