Eiendom

Presseklipp: Ukens viktigste nyhetssaker om eiendom

Presseklipp: Ukens viktigste nyhetssaker om eiendom

Etter at vi har silt bort de utallige «spådom» artiklene om rentenivå og boligprisutvikling har redaksjonen kommet frem til følgende leseverdige nyhetsartikler fra eiendomsmarkedet:

– HegnarOnline hadde en artikkel om ferieboliger i Frankrike, som var informativ og samtidig rik på fine bilder. Hovedsaken var en skatteskjerping for utenlandske boligeiere ikke ble godtatt av høyesterett, og nå gjør flere meglerhus fremstøt mot det norske markedet.

– Dagens Næringsliv skriver at antall personer på visning har doblet seg i Oslo og Bergen, men det har roet seg i Mars måned. DNB Eindom har hatt over 100 personer på enkelte visninger i hovedstaden.

– I Oppland Arbeiderblad kan vi lese om Søndra Land kommune, som gav gravetillatelse på en tomt som viste seg og ikke tilhøre kommunen. Det var en utbygger som ville bygge et ferjeleie til Randsfjordferjen, der naboklagene førte til at grunnpapirene ble undersøkt og den reelle eieren ble gjort oppmerksom på byggeaktiviteten. Utbygger får nå erstatning for påbegynt arbeid.

– New York Magazine intervjuer Santiago Calatrava, som er arkitekten bak «verdens dyreste togstasjon», eller World Trade Center Transportation HUB som er bygget på Ground Zero.

09-calatrava-3.w529.h352.2x

Click to add a comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Eiendom

More in Eiendom