Næring

Kjøpesenter får nytt design

Kjøpesenter får nytt design

3D Estate har fått et oppdrag der de skal illustrere den visuelle profilen til nye Stovner Senter. Selskapet gjør alt av 3D visualisering og animasjonsarbeid for eiendomsbransjen. De har for eksempel gjort prosjektene Munkelia 1 og Snarøyveien 32

Målet denne gang, er å illustrere hvordan det nye senteret blir. De arrangerte derfor en dag, der publikum kunne la seg avfotografere foran en grønn duk, slik at de senere kan sette bilder av ekte mennesker inn i 3D illustrasjonene.

Stovner Senter ønsker å involvere kundene i høyest mulig grad, og de var fornøyde med at hele 150 kunder lot seg fotografere.

DSC_0683

Philip Gundersen i 3D Estate kunne fortelle nestehelg.no at dette var et spennende oppdrag, der de fikk stor frihet i utformingen av den visuelle profilen.

«De fleste kjøper ferdige bilder for å sette inn i et 3D bilde, men det er begrensninger på hvor mange forskjellige typer mennesker man finner i disse bildekartotekene. Her fikk vi tatt bilde av senterets daglige brukere i alle aldre.»

Vanligvis programmerer/tegner 3D Estate nybyggingsprosjekt, privatboliger og kontorbygg, men kapasiteten deres er i følge Gundersen større enn dét.

«Vi kan løse alle oppdrag, og nye Stover Senter viser bredden i teamet vårt».

Alle kundene måtte signere under på et skjema, der de aksepterte at bildene ble brukt i reklameøyemed.

AVIA Produksjon stilte med et team på Stovner Senter denne tirsdagen i Mars, der de bistod med fotografering, filming og redigering.

DSC_0667

DSC_0654

DSC_0653

DSC_0676

Besøk 3D Estate på deres hjemmeside eller Facebook.

View Comments (1)

1 Comment

  1. Pingback: Cut&Paste: Ukens presseklipp i eiendomsmarkedet – Neste Helg

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

More in Næring