Eiendom

Fasiten etter helgens budrunder

Fasiten etter helgens budrunder

Flere meglere Nestehelg.no har vært i kontakt med, forteller at det er mindre rift i budrundene denne helgen. De mest nærliggende årsakene kan være at det har kommet merkbart flere objekter til salgs, og at overskriftene i mediene dreier seg om regjeringens forslag til demping av boligprisene. Vi har vært gjennom to sterke måneder i boligmarkedet, og nå kan euforien se ut til å roe seg ned.

«Det var dog ikke tilfellet i Thomas Heftyesgate 44, som vi spådde ville bli populær, der boligen ble solgt før visning.»

Jens Killengreen og André Aubert i Nordvik & Partners melder at det er aktivitet på Pilestredet Park 12B akkurat nå, der de håper å få solgt leiligheten i løpet av det neste døgnet.

Når det gjelder eneboligen på Jar med 6 rom til under 8 millioner kroner, er planen å senke prisen 600.000 kroner og legge den ut igjen etter påske.

Det har også vært visning og budrunde på leiligheten til Nina Kormilitzine, initativtager bak Nestehelg.no, og resultatet vil du kunne høre i en podcast i morgen.

Click to add a comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Eiendom

More in Eiendom