Eiendom

Fasit etter ukens budrunder

Fasit etter ukens budrunder

Den siste uken har vi omtalt flere boliger og nybygg som har hatt visning de siste dagene. Resultatet ble en ny rekord på Ullevål Hageby, en heldig kjøper som kan flytte inn på Heggeli til sommeren, men to ovjekter står fortsatt usolgt.

– Axel Pettersen i Morud & Partnere solgte Langlia 1 på Ullevål Hageby til 12.600.000 kroner, og det er ny rekord i området. Objektet er bundet av forkjøpsrett, og det er hele 8 stykker som har meldt interesse for å tre inn i et eventuelt salg. Det blir spennende å se hvem som ender opp som den lykkelige eier til slutt.

– Heggeliveien 37C ble solgt for 13.5 millioner kroner av megler Roger Henriksen i Privatmegleren Aveny. Samme pris som nabohuset gikk for i fjor, forøvrig helt like bygninger. Her kan det tyde på at takstmannen kanskje var optimist, men det er verdt å nevne at for boliger i denne prisklassen er ikke 200.000 ansett som et stort «avvik».

– Skovveien 5 har tre interessenter, og det forventes flere bud i løpet av dagen.

– Ullevål Tårn hadde godt oppmøte, men er ikke ferdigsolgt. Her planlegger megler Vegar Skredlund i Privatmegleren ny visning førstkommende helg.

 

View Comments (1)

1 Comment

  1. Pingback: 3 visninger kommende helg! – Neste Helg

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Eiendom

More in Eiendom