Eiendom

Cut&Paste: Ukens presseklipp i eiendomsmarkedet

Cut&Paste: Ukens presseklipp i eiendomsmarkedet

Nå går det mot to stille helger i eiendomsmarkedet, og meglere Nestehelg.no har pratet med sier at det som ikke ble solgt i helgen blir lagt ut etter påske. Spalten «hva som kommer for salg» vil derfor utgå, men ukens faste presseklipp blir likefullt servert våre faste lesere.

iHus får tyn på VGTV for sin utradisjonelle boligannonse. «Beach Party på Tøyen» med lettkledde amtørmodeller skapte ikke bare positive reaksjoner hos publikum, men all publisiteten i etterkant fikk med all sannsynlighet Geir Ove Reiakvam til å gni seg i hendene.

Dagens Næringslivs skriver om hvilke fylker der bruktboliger og nybygg har en negativ prisforskjell. Resultatet av denne forskjellen er at så fort du setter nøkkelen i døren, har verdien fallt. Byggekostnadene er rett og slett for høy.

Aftenposten intervjuer en stjernearktitekt om Barcode og Bjørvika. Feilslått byutvikling er svaret, der han peker på at man ikke kan stimulere til aktivietet bare ved å bygge nytt og fint, man må starte på gateplan. Det er vel akkurat det alle som har kjøpt leilighet der frykter. Tiden vil dog vise hvordan dette området blir tatt i mot, ettersom det er byggeplass i 5-10 år til.

E24 skriver om prisavslag på Balders Hage i Larvik. Det tidligere nazihovedkvarteret har vært på markedet til 45 millioner kroner, men nå kutter selger prisen med 16 millioner. Det er EklundOsloNewYork som bistår salget.

Nesthelg.no var med 3D Estate på et kjøpesenterprosjekt de jobber med. Stovner Senter skal i ny drakt, og slik lager man den visuelle profilen med 150 kunder som fotomodeller. Se bilder og video.

Click to add a comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

More in Eiendom