Eiendom

4 leiligheter og 1 villa. Ukens visninger!

4 leiligheter og 1 villa. Ukens visninger!

Det har kommet betraktelig flere boliger på Finn.no de siste 10 dagene. Omsetningen har ikke gått ned enda, og det kan dermed se ut som overskrifter om tiltakspakke fra regjeringen ikke har skremt boligkjøperne. En finansanalytiker kommenterte at boligmarkedet pleier å skvises før kreditttilstramminger, fordi kjøperne føler de må handle raskt for å få fleksible og gode finansieringspakker.

Vidar Øie Nilsen i Sem&Johnsen har visning på Skovveien 29 på søndag og mandag kl 15 og 17. Leiligheten er på 133 m2, og ligger ute for 7.9 millioner kroner. Nestehelg.no spurte Vidar hva som gjorde leiligheten attraktiv:

«Denne har vært pusset opp av grundige og flinke håndtverkere. Ta for eksempel dører og stukkaturer, som har blitt restaurert på en ordentlig måte. Det er mange som tenker økonomi, men her har de ikke spart på noe»

28_2047871225_xl


Marius Dahl i Privatmegleren Aveny har ikke mindre enn tre leiligheter til salgs i helgen. Det blir en fullsatt søndag, med visninger gjennom dagen.

Først ut er den billigste, som er en 2-roms i Homansbyen. Leiligheten ligger ute for 2.89 millioner i ett av byens mest populære områder for kjøpere rundt 50 m2, denne er på 48 m2. Marius kan fortelle nestehelg.no følgende:

«Boligen er lys og fin, med et kjøkken som var pusset opp i nyere tid. Det er dog plasseringen som gjør denne attraktiv, og vi tror på godt oppmøte på søndag»

00_1742372023_xl


I Frognerveien 6 skal Marius  ha visning på søndag kl 13.30 på en leilighet til 8.5 millioner kroner. Dette er en klassisk frognerleilighet på hele 147 m2.

«Det unike er at den har en stor balkong med gode solforhold. I tillegg har den en parkeringsplass i bakgården, noe mange ønsker seg i dette området»

06_163537572_xl


Deretter er det visning kl 15 på en leilighet på Adamstuen, som beskrives som et godt utleieobjekt. Det er antall rom 3(4), med god planløsning over 65 m2, som gjør denne spesiell.

«Folk som leier sammen er opptatt av funksjonelle fellesrom, med god plass på soverommene»

57_754946217_xl


Stian Pøhner i Nordvik & Partners skal ha visning på Aspehaugveien 7 søndag kl 13 og mandag kl 17. Boligen har en unik byggestil med treverk og teglsten. Den ligger ute for 12 millioner kroner. Nestehelg.no spurte Stian hva som gjør boligen unik, bortsett fra spennende materialvalg inne og ute:

«Hagen er kjempefin, stor og frodig. Boligen ligger også på et lite høydedrag i et trafikkstille område. Kjelleren har full høyde, som gir muligheter utbygging av f.eks soverom, kjellerstue, treningsrom og vinkjeller.»

26_905357221_xl-1

Følg oss gjerne på facebook for oppdateringer gjennom uken.

View Comments (1)

1 Comment

  1. Pingback: Salgsresultatene fra helgen – Neste Helg

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

More in Eiendom