Meglere

Ukens megler hos Schala & Partners: Kjerstin Falkum

Ukens megler hos Schala & Partners: Kjerstin Falkum

Kjerstin Falkum / Eiendomsmegler MNEF / Partner

Kjerstin har vært i bransjen siden våren 2004 og har siden 2006 vært Partner/Eiendomsmegler i Grünerløkka Eiendomsmegling /Schala & Partners –  Norges mestselgende meglerkontor de siste årene.

Hun er en av de mestselgende eiendomsmeglerne på Oslo Øst og kan vise til svært gode priser og dertil fornøyde kunder. Kolleger skildrer henne som et arbeidsjern, blid, ryddig, tøff og pliktoppfyllende.

«- Eiendomsmegling er den beste jobben en kan ha. Jeg har stor respekt for at jeg får lov til være med på en av de visktigste beslutningene i livet til en selger og en kjøper.»

Jeg er genuint opptatt av eiendom, salg, arktitektur / Interiør og er flink med mennesker. Konkurranseinstinktet har jeg tatt med meg fra idretten. Jeg har de siste 10 årene meglet i hele Oslo, men Grünerløkka og omegn er min egen bukselomme. Vinnerkultur har vært og er min hverdag. Mine kolleger vil nok skildre meg som et arbeidsjern, blid, ryddig, tøff og pliktoppfylende. Jeg er kjent for å stå på alle visninger selv, det er en stor trygghet for alle mine kunder. Det å bistå denne delen av salgsprosessen personlig er etter min oppfatning helt avgjørende for å få gjort de viktigste analysene og vurderingene ofr å gjennomføre en perfekt budrunde.

Ved første møte med en kunde bruker jeg tid på å legge opp en strategi som er skreddersydd for den aktuelle boligen jeg skal selge. Målet er naturligvis høyest mulig pris i markedet, og det er svært viktig for meg at mine kunder føler seg involvert under hele salgsprosessen, mens det naturligvis jeg som skal gjøre jobben.

«Denne uken solgte hun blant annet Gabels gate 4 med en prisantydning på kr 3.190.000,- En pen og romslig 2-roms leilighet på Skillebekk.»

Den var først ute før jul, da kom det inn et bud på kr 3.100.000,-  Det var 9 stykker innom boligen denne gangen og 3 budgivere var med i budrunden. Leiligheten på 56 kvm ble solgt kr 160.000,- over takst. De fleste boliger hun har meglet i 2015 har gått godt over prisantydning/takst.

Ønsker du lang erfaring, faglig dyktighet og en skreddersydd strategi for salg av din bolig?

Ta kontakt med Kjerstin Falkum / Eiendomsmegler MNEF / Partner

Tlf 922 04 707 / kf@schalapartners.no

www.schalapartners.no

 

Click to add a comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Meglere

More in Meglere