Video

3D Estate lager avanserte boligannonser

3D Estate lager avanserte boligannonser

Vi har tatt en prat med gründer av 3D Estate, et firma som lager virkelighetstro digitale bilder av eksteriør og interiør på ulike eiendommer. De lager også filmer for å illustrere nye boligprosjekter eller som en kreativ innfalsvinkel til ordinært boligsalg. Philip Gundersen gikk sammen med sin forretningspartner Martin Engelstad og stiftet selskapet i Mars 2013. Philip har bakgrunn fra økonomistudier i England, noen år i Sveits og Oslo innen eiendom, mens Martin har bachelor i 3D design/animasjon fra Noroff instituttet og Melbourne.

IMG_2961

«3D Estate består av fire 3d designere, en arkitekt og en grafisk designer/web.»

De har sett økende etterspørsel etter produktet sitt, da utbyggere og boligselgere begynte å konkurrere om de beste annonsene og visuelle profil.

Hvordan ser du boligannonser utvikles i fremtiden?

– Vi kommer til å se at flere og flere tar i bruk avanserte boligannonser. Visninger vil gå over i en digital form, med større interaktive muligheter, som for eksempel å bevege seg rundt i boligen. Schala&Partners har allerede begynt med 360graders kamera. I tillegg har Finn nylig åpnet for å vise videoer i annonsene, men jeg tror det kommer flere alternativer som viser innhold på en ny og kreativ måte.

Sikter du til Neste Helg?

– Hehe. Ja dere har en mulighet.

«men jeg tror det vil bli en stor konkurranse i mediemarkedet for å vise avansert innhold relatert til bolig.»

Har du et spennende prosjekt dere jobber med akkurat nå?

Vi lager alt markedsføringsmaterialet til Schultzgate 1. for Stor Oslo eiendom. Dette er et nybygg på en gammel parkeringsplass vis a vis bogstadveien. Vi lager alt av 3D design, og jeg gleder meg til å vise publikum hvordan dette blir seende ut. Det er Røisland prosjektsalg som skal selge leilighetene.

DSC_0272

«snart leverer 3D Estate VR briller til meglerhus og visningssenterene hvor potensielle kjøpere kan gå og se seg rundt i leiligheten de vurderer å kjøpe.»

DSC_0293DSC_0282 DSC_0279

IMG_2962

View Comments (2)

2 Comments

  1. Pingback: Ønsker du norges råeste garasje? – Neste Helg

  2. Pingback: Kjøpesenter får nytt design – Neste Helg

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Video

More in Video