Ønsker du norges råeste garasje?

Ønsker du norges råeste garasje?

Jo Fossum og Hans Houeland i EONY ligger ikke på latsiden. Etter å ha dyttet prisrekorder på salg av eneboliger det siste halvåret, starter de om få uker salget av en enebolig i Eilert Sundts gate med norges råeste garasje. Her er det 200 kvm2 med plass til 4 biler, vinkjeller, treningsrom og filmrom. Ekremfokus på lyd i alle rom.

«Vi ser at nyoppføringer de siste årene er av en helt annen teknisk og designmessig karakter enn hva vi har vært vant til tidligere».

Det er 3D Estate, ledet av Philip Gundersen, som har laget teaservideoen. Dette unge selskapet ligger i førsteklasse når det gjelder utvikling av avanserte boligannonser. Som vi har beskrevet i denne artikkelen.

Nestehelg.no vil følge salget av dette objektet og kommer derfor tilbake med en artikkel om salgsprosessen når den er i gang.

 

Click to add a comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Video

More in Video