Eiendom

Hva er Neste Helg?

Hva er Neste Helg?

«Nestehelg.no er en boligportal med redaksjonelt og sponset innhold.»

Hovedfokuset vil være hva som kommer for salg neste helg Skal du kjøpe eller selge bolig, vil du alltid få lærerike tips til boligkjøp og boligsalg hos oss. Vi vil skrive om de beste investeringsobjektene for utleie. Vi vil se på spennende visninger, og gi en fullstendig prisrapport med statisikk i etterkant. Her vil du rett og slett få et overblikk over temperaturen i boligmarkedet. Vi kommer til å bruke alle medieformer; Video, tekst og podcast.

Hvem er vi? Initiativtakere er Nina Kormilitzine med 8 års fartstid i eiendomsbransjen og Richard Paulsen med 12 års erfaring fra finans, men de siste tre årene som kommentator (Nordnetbloggen og E24). I tillegg har vi med oss 3D Estate, som er blant de flinkeste på video, digitale bilder og visuell profil på nybygg og boliger. Potensielle bidragsytere bes ta kontakt, vi er ute etter freelance skribenter og ressurser innen eiendomsfaget.

Innspill og annonsører kan kontakte oss på kontakt@nestehelg.no

 

Click to add a comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Eiendom

More in Eiendom