Video

Fra Bordeaux til Arcachon

Fra Bordeaux til Arcachon

37 minutter med tog fra Bordeaux sentrum, ligger kystbyene Arcachon og Cap Ferret. Dette er et yndet feriested for franskmenn, som valfarter dit om sommere. Her kan du sykle på endeløse sykkelveier, gå på europas største sanddyne, eller ligge på stranden. Stedet har 11.000 innbyggere, og er ikke stort i europeisk feriebysammenheng, men sjarmen veier opp.

Bygningene er anneredes enn hva du er vant med fra Sør-Frankrike. Her er farger og byggestil inspirert fra Normandie. Det er ingen store ferieresorts, men enkle boutique hoteller og private leiligheter som kan leies.

Vi bodde på Hotel B’Arcachon, som lå på stranden og var nyoppusset i 2014. Off season kostet dette hotellet cirka 100 EUR natten, men regn med at prisen stiger til 200 EUR om sommeren. I samme bygning ligger det to restauranter. Chez Pierre og Cafe De Plage. Førstnevnte er en maritim fransk restaurant for lengre middager og luncher.

DSC_0413 DSC_0434 DSC_0440 DSC_0393 DSC_0395 DSC_0406 DSC_0479

Click to add a comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Video

More in Video